Mieste už 5 milijonus eurų važinės nauji autobusai | kl.lt

MIESTE UŽ 5 MILIJONUS EURŲ VAŽINĖS NAUJI AUTOBUSAI

Trečiadienį uostamiesčio savivaldybė pasirašė sutartį su bendrove „Klaipėdos autobusų parkas“ dėl naujų miesto autobusų įsigijimo. Planuojama įsigyti 17 naujų transporto priemonių už 5 mln. eurų.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas patvirtino, kad savivaldybė dalyvauja europiniame projekte „Klaipėdos viešojo transporto atnaujinimas“, kurio suma viršija 5 mln. eurų, iš kurių 85 proc. bus finansuojami ES lėšomis, likusią dalį turės padengti savivaldybė.

„Už tuos pinigus planuojame įsigyti 17 nekenksmingų aplinkai, tai yra suslėgtomis dujomis varomų autobusų. Nusipirksime 10 ilgųjų ir 7 vidutinius autobusus. Na o elektroautobusas, kol kas vienas, pagal planą į miesto gatves turėtų išriedėti arba šių metų pabaigoje, arba kitų metų pradžioje“, – teigė S.Budinas.

Mieste viešojo transporto paslaugas teikia trys bendrovės, uostamiesčio gatvėmis vien priklausančių „Klaipėdos autobusų parkui“ autobusų važinėja apie 60.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Javol

"Jie",ir toliau isisavina MUSU PINIGUS.Skalbykla veikia visa para.

Dėmesio!

Šiandien 15val.seimo posėdyje bus pateiktas priėmimui Žemės ūkio paskirties žemės įsigijimo įstatymo Nr. IX-1314 pakeitimo įstatymo projektas.Teikėjas-žaliųjų ministras Markauskas, pranešėjas -Stančikas..ŽIŪRĖKITE IR ATSIMINKITE!!!

Saulius

Jau pats laikas nurašyti ,tuos geltonus,cypenčius,autobusus.Autobusai turi būti tvarkingi, išvaizdūs ir ,kad iš tolo matytūsi,jo tablo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS