Miesto taryboje – nauja frakcija | kl.lt

MIESTO TARYBOJE – NAUJA FRAKCIJA

Prieš didžiąsias šventes Klaipėdos miesto taryboje – pokyčiai. Jokioms politinėms partijoms nepriklausantys tarybos nariai įsteigė naują frakciją.

Pastarąją įkūrė ir kolegoms pranešė Artūras Razbadauskas, Jonas Sąlyga ir Aldona Staponkienė. Politikai nurodė, kad ir toliau dirbs valdančioje daugumoje ir vykdys įsipareigojimus.

Nepriklausomų tarybos narių frakcijai vadovaus Aldona Staponkienė. Pirmininkės pavaduotoju išrinktas A.Razbadauskas.

Prieš mėnesį vykusio posėdžio metu šie politikai pranešė, kad pasitraukė iš partijos „Tvarka ir teisingumas“ bei nurodė, kad miesto taryboje toliau dirbs nepriklausomais nariais.

J.Sąlyga anksčiau buvo Lietuvos socialdemokratų partijos narys ir priklausė miesto tarybos pozicinei Lietuvos socialdemokratų partijos ir rinkimų komiteto „Klaipėda“ jungtinei frakcijai.

Dabar pastarojoje liko trys nariai: socialdemokratė Lilija Petraitienė, rinkimų komiteto „Klaipėda“ nariai Vytautas Čepas ir Rimantas Taraškevičius.

Rugsėjį iš socialdemokratų partijos ir minėtos frakcijos miesto taryboje pasitraukė tarybos narys Valdemaras Anužis. Jis Lietuvos socialdemokratų partijos nariu buvo 14 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

manau nėra svarbu kiek lieka vienos ar kitos partijos narių - žinai partijos programas ir pagal tai renki arba nerenki . O ką žinome apie "nepriklausomus" tarybos narius ? kokia jų programa ir tikslai ? Ar miestiečiai juos rinko kaip " nepriklausomus" ? ne ..... tai kokios jų pažiūros , kokio galima tikėtis balsavimo ? Manau reikėtų atsakomybės prieš rinkėjus , išrinko pagal partiją , tai ir turėtum išbūti kadenciją arba dėti mandatą ir per sekančius rinkimus į savivaldą dalyvauti kaip "nepriklausomi" . Man tokie asmenys pasitikėjimo nekelia .

ale

Klaipėdos socialdemokratų skyrius byra Liks viena Petraitienė su Šiaulienės vadelėmis...

...

bet daktaras gerai dainuoja..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS