Odontologai neišsikelia iš pastato Pievų Tako gatvėje | kl.lt

ODONTOLOGAI NEIŠSIKELIA IŠ PASTATO PIEVŲ TAKO GATVĖJE

"Ar jūs dar dirbate?" – tokiu klausimu pastaruoju metu prasideda kiekviena Stomatologijos poliklinikos darbuotojų diena. Keturis dešimtmečius įpratę lankytis pas odontologus Pievų Tako g. 38-uoju numeriu pažymėtame stomatologijos poliklinikos pastate, sužinoję apie susijungimą su Jūrininkų sveikatos priežiūros centru, klaipėdiečiai jaučiasi sutrikę.

Kai žinia apie poliklinikos reorganizaciją buvo garsiai paskelbta klaipėdiečiams, daugybei žmonių liko neaišku, ar odontologai iš šio pastato išsikėlė, ar dar ten tebepluša.

Kaskart išgirdę tą patį klausimą poliklinikos darbuotojai skuba patikinti, kad jie dirba ir dirbs Pievų Take.

"Mes dirbame ir teikiame kokybiškas pirminio ir antrinio lygio odontologijos paslaugas. Mūsų pacientai – ne tik prisirašę klaipėdiečiai. Priimame ir tuos, kurie pasitiki mūsų specialistais bei žino, kad čia jiems bus padėta greitai ir kokybiškai. Keičiasi tik įstaigos pavadinimas, tapsime Jūrininkų sveikatos priežiūros centro dalimi, visa kita bus kaip buvę", – tikino ilgametė Stomatologijos poliklinikos vadovė Gražina Macnorienė.

Kiekvienas besikreipiantis gali jaustis tikras, kad bus suteiktos gydytojo odontologo, odontologo-ortopedo, periodontologo paslaugos, o jeigu pacientas turi siuntimą, specialistų konsultacijos bus nemokamos.

Neapdraustiesiems privalomuoju sveikatos draudimu, neprisirašiusiesiems ar atvykstantiesiems iš kitų miestų atliekamos mokamos dantų gydymo ir protezavimo paslaugos Sveikatos apsaugos ministerijos patvirtintais įkainiais ir jie tikrai nėra didesni nei kitose odontologijos įstaigose.

Be to, šioje įstaigoje priimami teritorinės ligonių kasos eilėje kompensuojamo protezavimo laukiantys asmenys. Kompensaciją už dantų protezavimą turi teisę gauti ir vaikai bei jaunuoliai iki 18 metų (jiems pagal indikacijas gali būti skiriama didesnė kompensacijos suma).

"Mūsų įstaigos gydytojai odontologai-ortopedai konsultuoja kasdien, iš anksto tam registruotis nereikia. Tokių konsultacijų metu sudaromi dantų gydymo bei protezavimo planai. Burnos higienistai atlieka profesionalią burnos ertmės higieną, daromos dentalinės ir panoraminės nuotraukos, vykdome ir profilaktines programas. Ten pat veikia dantų technikų laboratorija, todėl yra puiki galimybė greitai gauti puikų galutinį rezultatą, padedant profesionaliai dantų technikų ir gydytojų komandai", – vardijo G.Macnorienė.

Neseniai poliklinikoje atnaujinti gydytojų odontologų-ortopedų kabinetai, įsigyta nauja aparatūra dantų technikų laboratorijai, bemetalės keramikos, laminačių, vainikėlių ir užklotų gamybai.

"Prisijungus naujiems specialistams, Ortopedijos skyriuje turime daug ateities ambicijų. Didžiausią dėmesį skiriame kokybei bei individualumui. Dirbame su aukščiausios kokybės medžiagomis, kurias perkame dideliais kiekiais, tad turime galimybę jų įsigyti už patrauklesnes kainas" – privalumus vardijo Ortopedijos skyriaus vedėja, gydytoja odontologė-ortopedė Saulė Sabulienė.

Būdami ištikimi klaipėdiečių burnos sveikatos saugotojai, Stomatologijos poliklinikos specialistai džiaugiasi sulaukiantys ištikimų bei naujų pacientų. Nuoširdi ir profesionali komanda kiekvienam pasirengusi grąžinti ar išsaugoti gražią šypseną.

GALERIJA

  • Pagalba: odontologai-ortopedai dirba atnaujintuose kabinetuose su nauja technika bei aukščiausios kokybės medžiagomis.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Plundžeris

Aleliūja, pone Opakai!

Opakas

Visiem gerai!!! Atnaujinta iranga, medziagu uzpirkimas - dideliais kiekiais, finansavimas garantuotas is biudzeto. O kas kontroliuos Eisma??? Niekas!!! Te padeda jum dievas!! Aleliuja

SUSIJUSIOS NAUJIENOS