Paaiškėjo vadovų konkursų nugalėtojai | kl.lt

PAAIŠKĖJO VADOVŲ KONKURSŲ NUGALĖTOJAI

Po vieną kandidatą – tiek žmonių pretendavo į tris skirtingus vyriausiųjų gydytojų konkursus. Nors iš pradžių buvo pateikti keturi prašymai.

Praėjusią savaitė paaiškėjo, kas artimiausius penkerius metus vadovaus trims Klaipėdos miesto savivaldybei pavaldžioms gydymo įstaigoms.

Klaipėdos universitetinės ligoninės vyriausiojo gydytojo konkursą laimėjo ir toliau savo pareigas eis dabartinis jos vadovas Vinsas Janušonis. Jis vienintelis pretendavo į šią vietą.

Vadovo pokyčių nebus ir Klaipėdos sveikatos priežiūros centre – konkursą laimėjo vienintelė kandidatė dabartinė gydymo įstaigos vadovė Loreta Venckienė.

Klaipėdos vaikų ligoninės vyriausiojo gydytojo konkursą laimėjo taip pat vienintelis kandidatas – Virginijus Žalimas.

55 metų gydytojas pediatras bei echoskopuotojas V.Žalimas dirba Klaipėdos vaikų ligoninėje Funkcinės diagnostikos skyriaus vedėju.

Iš pradžių pastarajame konkurse pageidavo dalyvauti du kandidatai, tačiau vienas jų, paprašius patikslinti tam tikrus dokumentus, persigalvojo ir informavo, kad nebepretenduos į vadovo pareigas.

Dabartinė ilgametė Klaipėdos vaikų ligoninės vyriausioji gydytoja Klaudija Bobianskienė konkurse nedalyvavo.

Kaip paaiškino Klaipėdos miesto savivaldybės Personalo skyriaus vyriausioji specialistė Edita Dimšienė, sprendimas, ar konkursų nugalėtojai galės eiti šias pareigas, bus priimtas po to, kai pažymas pateiks atitinkamos tarnybos. Jau kreiptasi į specialiąsias tarnybas.

Kada V.Žalimas pradės vadovauti Vaikų ligoninei, kol kas neaišku. Dabartinės vyriausiosios gydytojos darbo sutartis baigiasi liepos 1 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

JOOO

NEPAKEICIAMI VADOVAI NESIKEICIA SU NEPAKEICIAMA PARTIJA JEI PAGALIAU LIBERALU NEBEISRINKS PAMATYSITE KAIP VIENUS SAVUS PAKEICIA KITI SAVI ;)))) O STT LIETUVOJE NIEKO NIEKADOS NEMATO... TIK RUSAI PUOLA

#klaipedosateitis

Čia vyksta vadinami Klaipėdos liberalų mėlynieji proveržiai ir pokyčiai. Tikrai daug permainų!!!! "Šaunuoliai".... Klaipėda ir klaipėdiečiai gali akivaizdžiai matyti kokius iš tikro liberalai pokyčius siūlo, o gi jokių. Nepotizmas bei saviškių įdarbinimas klęsti.

Rotacijos nebus

O kaip su Slaugos ligonine? Ar Drungilienė ir vėl liko amžiams?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS