Pajūrio pliažuose daugės vaizdo kamerų | kl.lt

PAJŪRIO PLIAŽUOSE DAUGĖS VAIZDO KAMERŲ

  • 5

Šiemet Smiltynės, Melnragės ir Girulių pliažus stebės 5–6 vaizdo kameros, jų įsigyti norėtų ir Neringos gelbėtojai, antradienį rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

„Klaipėdos paplūdimių“ vadovas Virginijus Urbonas sako, kad kameras nuspręsta įsigyti po vandalų išpuolių, kai buvo išvartyti biotualetai, aplaužyti suoliukai.

„Jų bus ir Smiltynėje, ir Melnragėse, ir Giruliuose. Kalbama apie 5–6 vaizdo kameras“, – sakė gelbėtojų vadas. Vaizdas iš paplūdimių būtų tiesiogiai transliuojamas į centrines gelbėtojų būstines, prie monitorių nuolat budėtų žmonės.

Neringos gelbėtojų vadas Gintaras Kuprys „Lietuvos žinioms“ taip pat sakė, kad šiemet rimtai mąstoma apie ketinimus įsigyti vaizdo kamerų, nes jos palengvintų gelbėtojų darbą.

Kol kas vieninteliai galingą vaizdo kamerą jau trejus metus turi tik Palangos gelbėtojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Violeta

Dabar damos bus labai saugios iš vienos pusės saugomos kamerų o iš kitos šunų. Kaip savivaldybė jomis rūpinasi. ..Turbūt Lietuvos vyrų rūpestingumas. Be to panaikintas draudimas gyvūnams o ne tik šunims. Tai galima atsivesti karvių, oškytę ir žiurkiukų ir kt.

Zenonas Priekuliškis

Nepamirškit pastatyti kamerų ne tik į moterų ar vyrų, bet ir į nudiistų pliažus, ir rodyti tiesiogiai į eterį? Nepamirškit šunų ir kitų gyvunėlių pliažų, bus malonu pamatyti juos myžančius ir šikančius, bangų nuplaunamus jų derginius, ir mus siurbčiojančius jų deriniais. Skanaus.

...

"Po kamerą į kiekvieną persirengimo kabiną!" - :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS