Iš paplūdimių namo traukę poilsiautojai vėl strigo spūstyse | kl.lt

IŠ PAPLŪDIMIŲ NAMO TRAUKĘ POILSIAUTOJAI VĖL STRIGO SPŪSTYSE

Iš paplūdimių grįžtantiems poilsiautojams teko įstrigti transporto spūstyse. Automobilių eilės driekėsi ir Pamario, ir P.Lideikio gatvėse.

Ketvirtadienį šilti ir saulėti orai į uostamiesčio paplūdimius priviliojo daug vasarotojų. Visos jų prieigose esančios automobilių stovėjimo aikštelės buvo sausakimšos.

Tačiau, anot biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojo Aleksandro Siakki, apie 17 val. pakeitė kryptį vėjas. Jis papūtė iš šiaurės. Dangų aptraukė debesys.

„Šaltas vėjas nupūtė didžiąją dalį poilsiautojų namo. Likusiems teko ieškoti šiltesnių rūbų. Kai kurie išsitraukė ir striukes. Vėliau oro sąlygos vėl pasikeitė. Debesys nuplaukė, bet vėjas išliko. Nėra taip šilta, kaip buvo diena, bet žmonių dar yra“, – pasakojo pavaduotojas.

Nemažai daliai poilsiautojų patraukus namo, keliuose į paplūdimius susidarė spūstys. Pamario gatvėje automobilių eilė driekėsi apie keturis kilometrus. Spūstis susidarė ir P.Lideikio gatvėje.

Didžiausi transporto srautai iš paplūdimio pajudėjo apie 17.30 val. Prireikė laiko, kol transporto srautai išsiskirstė.

GALERIJA

  • Iš paplūdimių namo traukę poilsiautojai vėl strigo spūstyse
  • Iš paplūdimių namo traukę poilsiautojai vėl strigo spūstyse
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

neverk Marija

Reiketu tiems verkslenantiems apie spustis prisiminti: saule dabar kaitina pirmoje dienos puseje...nereikia miegoti, o issiruosti anksti ryte ir gryzti be jokiu tragediju apie spustis.....normalus zmones taip ir daro ir neverkslena.....o darbai rudeni baisis.....kaip ir viskas pas mus.....

Ita

O juokingiausia tai,kad darbininku 17,30 treciadieni galejai ieskoti su ziburiu ,jie jau buvo baige darbus,kiek mes turesim kantrybes

Baba

Kiekvieną dieną važinėju šiuo keliu, ir galiu pasakyt kad dirba tikrai prastai labai lėtai darbininkų tik keli ir tie patys atsipalaidavę. Teko važiuoti pro Karklės kelią tai ten dirba žymiai našiau ir šeštadienį taip pat.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS