Parengė naują aukcione parduodamų statinių sąrašą | kl.lt

PARENGĖ NAUJĄ AUKCIONE PARDUODAMŲ STATINIŲ SĄRAŠĄ

Uostamiesčio valdžia atnaujino viešajame aukcione parduodamo nekilnojamo turto objektų sąrašą.

To prireikė, nes daugiau nei pusė jame buvusių objektų jau parduota.

Paskutinį kartą miesto tarybą šį sąrašą tvirtino praėjusių metų pradžioje.

Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjas Edvardas Simokaitis pasakojo, kad per metus laiko buvo daug pasikeitimų – daugiau nei pusė objektų buvo parduota.

Iš senojo sąrašo liko 11 objektų, naujų įrašyti 10. E.Simokaitis tvirtino, kad miesto tarybos bus prašoma sąrašą papildyti dar vienu objektu – gyvenamuoju namu, esančiu Puodžių g. 13.

„Dabar tik baigėme apskaitos procedūras. Prašysime, kad ir šis objektas būtų įtrauktas į sąrašą“, – tvirtino vedėjas.

Miesto tarybos Finansų ir ekonomikos komiteto narys Arūnas Barbšys domėjosi, ar į minėtą sąrašą įtrauktų objektų nebeapsimoka remontuoti.

E.Simokaitis aiškino, kad yra ir tokių, kurių nebeverta remontuoti. Į sąrašas įtraukti ir tie, kurie nebereikalingi savivaldybės funkcijų vykdymui.

„Vienas tokių, esantis I.Simonaitytės gatvėje, prie „Vingio“ pasažo, nebaigtas statyti pastatas. Šioje vietoje planuota statyti biblioteką-bendruomenės namus, tačiau šis objektas netilptų minėtame sklype. Jam surastas naujas sklypas Statybininkų prospekte, šalia „Žardės“ prekybos centro. Bus statomas visiškai naujas pastatas bibliotekai-bendruomenės namams“, – aiškino vedėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS