Perkėlos rekonstrukcija – pakibo ant plauko? | kl.lt

PERKĖLOS REKONSTRUKCIJA – PAKIBO ANT PLAUKO?

Jau kurį laiką prie Naujosios Smiltynės perkėlos vykdomi rekonstrukcijos darbai. Perkėlą planuota modernizuoti, atnaujinti infrastruktūrą. Visgi, panašu, jog procesas vyksta ne taip sklandžiai kaip tikėtasi. Prieš keletą dienų buvo nutraukta sutartis su darbų rangovais.

Kiek daugiau nei prieš pusmetį Naujojoje perkėloje planuota atnaujinti kanalizaciją, elektros inžinerinius tinklus, vandentiekį.

Taip pat numatyta modernizuoti infrastruktūrą, nutiesti papildomas eismo juostas, kas leistų kelis kartus padidinti atvykstančių transporto priemonių skaičių.

Pasirodo, įsibėgėję darbai ėmė strigti.

Bendrovė "Litcon" buvo priėmusi įsipareigojimą per pusmetį rekonstruoti Naujosios perkėlos infrastruktūrą.

Tačiau į Kuršių marias norintys persikelti žmonės geresnių sąlygų artimiausiu metu nesulauks.

Pasak bendrovės "Smiltynės perkėla" atstovo spaudai Jevgenijaus Bardausko, neseniai nutraukta sutartis su darbus vykdžiusia bendrove "Litcon", mat ši nespėjo laiku įvykdyti numatytų darbų.

"Rangovui neįvykdžius įsipareigojimų, sutartis buvo nutraukta. Iki rekonstrukcijos buvęs transporto pralaidumas bus atstatytas", – teigė J.Bardauskas

Tai numatoma padaryti iki šių metų gegužės.

"Pralaidumas bus vėl atkurtas toks, koks buvo visuomet. Tad transporto eilės dėl sustojusios rekonstrukcijos tikrai nesiformuos. Taip pat mes planuojame skelbti naują konkursą ir ieškoti rangovo, kuris atliktų suplanuotus svarbius darbus", – pranešime spaudai teigė "Smiltynės perkėlos" technikos ir saugios laivybos direktorius Mindaugas Čiakas.

Netrukus bus skelbiamas konkursas ir pradėtos rangos darbus vykdančios įmonės paieškos.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Valodia

Klp pilna normalių kelininkų, kurie kiekvieną dieną visus resursus gali skirti savo miestui. Bet mat reikia sutartis sudarinėti su "kioskinėmis " firmomis kurios tik "kupi -pradai" užsiiminėja. Kas ras litconas kioskas su kasos aparatu. Net šiupelio neturi, visos lietuvos subrangovus išmaudes. Kaip taip perkančios organizacijos vadovai neįsigilina, nepasidomi. Turbūt reikia užleisti vietą naujiems vadovas su aštresniu protu ir ižvalga. Šiai dienai galime įmonę pavadinti " Senoji perkela " nes mąstimas tikrai ne šio šimtmečio

ALGIS

Sudarinėkit sutartis su lietuviškom firmom , o ne su velniai žino kuo , tai ir turit rezultatus , jeigu pavadinimas ne lietuviškas , tai puola kaip musės ant šūdo .

...

Tiltą statyt reikia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS