Premjeras mano, kad V. Titovas vertas apkaltos | kl.lt

PREMJERAS MANO, KAD V. TITOVAS VERTAS APKALTOS

  • 27

Premjeras Saulius Skvernelis sako, kad Klaipėdos politikas Lietuvos rusų sąjungos atstovas Viačeslavas Titovas, melagingai apkaltinęs partizanų vadą Adolfą Ramanauską-Vanagą nekaltų civilių žudymu, nusipelno apkaltos.

Kartu premjeras kritiškai įvertino Lietuvos rusų sąjungos atstovą V. Titovą miltais apipylusį kitą Klaipėdos tarybos narį liberalą Audrių Vaišvilą.

„Aš manau, kad taip“, – paklaustas, ar V. Titovas vertas apkaltos, ketvirtadienį „Žinių radijui“ sakė S. Skernelis.

„Jis yra Klaipėdos tarybos narys, manau, pati taryba ir apsispręs dėl jo. Tikrai tie pasisakymai tokie yra verti (apkaltos – BNS)“, – pridūrė jis.

Anot premjero, V. Titovo pasisakymų negalima pateisinti nuomonių įvairove.

„Galima nusišnekėti, galima klysti, bet kada tu jau kalbi ir kalbi praktiškai neigdamas ir faktus, ir realybę, čia nėra šiaip faktų interpretavimas. Iš esmės negalima, manau, sakyti, kad tai yra nusišnekėjimas ir nuomonių įvairovė. Taip, nuomonių įvairovė privalo būti, bet yra tam tikros ribos: ir tolerancijos ribos, ir pamatiniai dalykai“, – kalbėjo S. Skvernelis.

Čia nėra šiaip faktų interpretavimas.

Jis taip pat pabrėžė, kad liberalo A. Vaišvilos poelgis apipilant V. Titovą miltais – nepriimtinas.

„Elgtis prieš savo oponentą tokiais metodais yra visiškai nepriimtina“, – sakė S. Skvernelis.

Dėl V. Titovo teiginių Klaipėdos savivaldybėje inicijuota apkalta, tyrimą dėl V. Titovo pasisakymų pradėjo ir prokurorai. Lietuvos rusų sąjungos atstovas sako, kad kalbėdamas apie partizanų vadą rėmėsi sovietų teismo dokumentais.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

as

kuo greiciau reikalinga apkalta ir nevieta tokiem taryboj..ir aplamai ka gero jis dave Klaipedai,apart kirsinimo,,,,

Heras

Pagarba Titovui, garbinti banditus tai savęs negerbia ,taip kaip daro skvernas,skverneliukui ne vieta valdžioj jis už banditus ,matyt pats toks yra ,tik uzsislepes pogrindyje

Patriotas

Saunuolis Titovas,vienintelis kuris reze tiesa i akis.Gana banditu vada ir jo gaujas dievinti.Taip jam ir reikia uz nekaltu zmoniu krauja.Kiek ju gaujos reketavo vienkiemiuose,kiek zude nekaltus.Susikti patriotai,SS daliniu smogikai.Aciu ,kad atradai drasos rezti Tiesa i akis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS