Prie Danės atnaujins suoliukus | kl.lt

PRIE DANĖS ATNAUJINS SUOLIUKUS

Uostamiestyje ketinama sutvarkyti pasenusius suoliukus šalia Danės upės. Smarkiai nusidėvėjusius numatoma atnaujinti iki šiųmetės Jūros šventės.

Klaipėdos valdžiai parūpo aptriušę suoliukai Danės upės krantinėse. Šiomis dienomis dėl šios problemos savivaldybėje surengtas pasitarimas.

Uostamiesčio savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas pripažino, kad šiuo metu suoliukų būklė yra prasta ir juos būtina atnaujinti.

Tiesa, suolų priežiūra – ne miesto rūpestis. Tuos, kurie prie upės, turi prižiūrėti ir, atėjus laikui, atnaujinti išrinktas koncesininkas.

"Su juo sutarėme, kad suoliukus reikia iš naujo apžiūrėti, kur reikia – paremontuoti. Sutarėme, kad iki Jūros šventės visi šie darbai turėtų būti atlikti", – neseniai vykusį susitikimą apibendrino administracijos direktorius.

Su suolus turinčios prižiūrėti įmonės atstovais taip pat sutarta, kad statiniai bus prižiūrimi nuolat. Patikinta, kad nebebus leidžiama jiems nusidėvėti.

Anot S.Budino, suolų remontas miestui nieko nekainuos, mat jų priežiūra numatyta koncesijos sutartyje.

Tai, kad šalia upės stovintiems statiniams reikalingas atnaujinimas, o kai kuriems – ir rimtas remontas, pašnekovo teigimu, paaiškėjo per eilinį patikrinimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

jonas

Gerbti miesto autentiką ir istoriją, o ne skleisti nutukusio proto sostinės kalbininkų kliedesius.

> ...

"Tas",kam pagal pareigas, priklauso,tikrinti atliekamu darbu kokybe,medziagu atitikima,specifikaciju,garantiju laikymasi, BENT zino(???) apie ka ,"kokius suolelius",t.y sumontuota puvesiu kalbama-rasoma-diskutuojama?Negi nemato(???) kas dedasi Pilies ustelyje uz MUMS skirtus ES milijonus,kas "ivyko" su krantines-lentomis,krantinemis,"pantonais"?Tai gal mato,tie,kam pavesta nematancius,nosi i ta "suda", kainavusi,MUMS, milijonus, pamurgdyti?Ar "tut vsio zakonno" ?"Kreditai" dezutemis,gal jau nuo "saldytuvo","vaikai tai auga" ? P.S Is ko "pila" piliavietes "kurtinas"(paaukstinimus),juk bus tas pats,kas su Gedimino kalnu?

gyventojas

Komunistinio raugo zurnalistai iki siol nezino kad Klaipedoje teka DANGES upe. Ir is kur tokiu DEBILU priviso. Kokie turi buti zasinai tevai kad padaryti ir paleisti i svieta tokius degeneratus. Supisti besmegeniai , DANGE, DANGE, DANGE ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS