Šalia Žvejų rūmų – sporto salė | kl.lt

ŠALIA ŽVEJŲ RŪMŲ – SPORTO SALĖ

Prie Žvejų rūmų planuojama statyti priestatą, kuriame būtų įrengta sporto salė. Analizuojama, ar šis privatus projektas nesikirs su savivaldybės planais įkurti sakurų parką.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Elida Mantulova teigė, kad priestatas, kuriame bus įrengta sporto salė su transformuojamomis žiūrovų kėdėmis, bus statomas Žvejų rūmų pietinėje pusėje, privačiame sklype. Čia ir dabar yra sporto salė.

Detalusis planas, kurio sprendiniai pradėti įgyvendinti, parengtas prieš dešimtmetį.

„Buvome susitikę su architektu, kuris projektuos statinį. Kalbėjomės, ar šis projektas nesikirs su planuojamu įkurti sakurų parku. Objektai yra vienas šalia kito. Jau esame paruošę konkurso sąlygas šios viešosios erdvės projektavimui įsigyti“, – pasakojo pavaduotoja.

E.Mantulovos nuomone, sakurų parkas ir sporto salė turėtų darniai papildyti vienas kitą.

Pasak pašnekovės, jokių problemų nekils, jei projektuojant statinį nebus peržengtos sklypo ribos. Priešingu atveju reikėtų tikslinti detaliuosius planus, derinti.

„Paprašėme, kad architektas pateiktų priešprojektinius pasiūlymus. Tada viskas bus aišku. Mūsų architektai galės įvertinti ir pateikti savo pasiūlymus“, – teigė pavaduotoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

aXS

Tegul stato, tegul Lenkausko firma tingint dirba, gal salė pradžiugins kuo nors

būbū

Miela miesto valdžia, kada nustosit kopijuot, plagijuot. Na padarykit "savo" parką, beržų, alyvų, dar kokį nors... Kas gi domėsis Lietuvoje, prastais japoniškais pasodinimais? Neperžengiate provincijos sindromo?

m

Ką jūs gerbiamieji... dešimt metų toje baloje kuri priklauso "Žalgirio" draugijai nieko nevyksta... iš tų sukčių reikėtų paimti miesto reikmėms žemės sklypą...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS