Slengiuose vyks gyventojų apklausa | kl.lt

SLENGIUOSE VYKS GYVENTOJŲ APKLAUSA

Pirmąjį lapkričio sekmadienį Slengiuose bus rengiama gyventojų apklausa, kuria siekiama išsiaiškinti gyventojų nuomonę dėl jų gyvenamosios vietos prijungimo prie Klaipėdos miesto.

Klaipėdos rajono savivaldybės Slengių kaimo gyventojų iniciatyvinė grupė kreipėsi į Vidaus reikalų ministeriją siūlydama keisti Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono savivaldybių teritorijų ribas.

Gyventojai esą išreiškė savo pageidavimą teisės aktų nustatyta tvarka, todėl turi būti organizuojama vietos gyventojų apklausa.

Tad Vidaus reikalų ministerija skelbia ir koordinuoja vietos gyventojų apklausą.

Preliminari apklausos data – šių metų lapkričio 4 d.

Vidaus reikalų ministerijoje yra rengiamas sprendimas dėl vietos gyventojų apklausos vykdymo.

Jei dauguma apklausiamos teritorijos gyventojų pritars siūlymui keisti savivaldybių teritorijų ribas, Vidaus reikalų ministerija rengs įstatymo projektą dėl teritorijų ribų keitimo ir kartu su kitais būtinais dokumentais teiks juos svarstyti Vyriausybei.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Untanis

Kiek daug rajone de******ų. Pirma iš miesto persikėlė į užmiestį,paskiau užsimano užmiesti perkelti į miestą :) Tokiems trumparegiams reiketu prisiminti savo prievole balsuoti už tuos kurie dirbtu ,o ne už tuos kurie gražiai gieda. Jei nepatinka ,kaip tvarkosi rajono valdžia, ar miesto valdžia,tai gal geriau pakeisti tuos valdininkus,nei vėl gryšti į miestą! Aš kategoriškai prieš, nes naudos iš to bus,kaip tauralaukiui ir rimkams,tai yra realiai jokios tik daugiau susimokėsim.

A

Realiste-nebutina registruotis prie klaipėdos,kad vaikas galėtu lankyti Verdenės progimnazina,taipat ir kitas.

G

Buvo seniau kaimas kaip kaimas, miela gyventi, bet ne priviso nepatenkintu miestieciu, kaimas issigime, tad dabar jokio skirtumo koks statusas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS