Smiltynėje skendo penki poilsiautojai | kl.lt

SMILTYNĖJE SKENDO PENKI POILSIAUTOJAI

Poilsiautojų iš Sankt Peterburgo viešnagė Smiltynėje ir maudynės jūroje vos nesibaigė tragedija. Penkių žmonių kompanija, tarp kurių buvo dvi paauglės, pakliuvo į duobę ir pradėjo skęsti.

Nelaimė Smiltynės paplūdimyje įvyko sekmadienį po pietų, nors jūra buvo pakankamai rami – bangavimas siekė vieną balą ir kabėjo geltona vėliava, kuri įspėja, kad maudytis pavojinga, bet to daryti nedraudžia. Tačiau apie 16 val. budėję gelbėtojai pastebėjo, kad skęsta išsimaudyti nuėję penki poilsiautojai.

Pasak biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojo Aleksando Siakki, žmonės besimaudydami pakliuvo į duobę, o srovė juos pradėjo nešti tolyn jūrą.

Dviems apie 30 metų amžiaus poilsiautojams pavyko išsikapanoti patiems. 12 ir 15 metų mergaites bei apie 25 metų vaikiną ištraukė gelbėtojai.

Dvylikametę buvo ištikęs šokas. Vaikinas jautėsi blogai, nes prigėrė vandens. Į paplūdimį buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Šie visus poilsiautojus išvežė į ligoninę.

A.Siakki pasakojo, kad panašus įvykis buvo ir vasaros pradžioje. Tada, patekę į duobę, jūroje skendo taip pat penki žmonės, tarp kurių buvo ir vaikų.

Sekmadienį gelbėtojams teko tramdyti ir paplūdimyje girtavusią kompaniją. Jie sumaištį kėlė jau ryte. Panašu, kad jaunuoliai pliaže gėrė visą naktį.

Kompanija ne tik šūkavo, keikėsi, bet ir kabinėjosi prie poilsiautojų, kurių pliaže buvo nemažai.

Kadangi jaunuoliai nepaisė gelbėtojų prašymo palikti paplūdimį, buvo iškviesta policija. Pareigūnai išsivežė girtavusią kompaniją.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Toms

Nu i ko teee lyst taip giliai?Iki pautu ,ir gana....:)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS