Pajūryje stiprėja vėjas: laužomos medžių šakos, apgadintas BMW | kl.lt

PAJŪRYJE STIPRĖJA VĖJAS: LAUŽOMOS MEDŽIŲ ŠAKOS, APGADINTAS BMW

Daugelio pajūrio gyventojų mobilieji įrenginiai jau praneša apie pavojingus meteorologinius reiškinius, užklupsiančius mus jau naktį iš antradienio į trečiadienį.

Antradienio dargana klaipėdiečiams pasirodys menku nemalonumu. Jau naktį į trečiadienį šiaurės vakarų vėjas įsisiautės ir antroje nakties pusėje jo gūsiai sieks 22-27 metrus per sekundę. Naktį lis, o dieną įmanomi įvairūs krituliai, galima net šlapdriba.

Sunkiausia bus išgyventi ryte siautėsiančią vėtrą. Sinoptikai pranašauja, kad vėjo greitis gūsiuose sieks 28-32 metrus per sekundę. Toks vėjas vadinamas stichiniais meteorologiniais reiškiniais, o paprasčiau sakant, audra ar net vėtra.

Jau antroje trečiadienio pusėje vėjas po truputį ims rimti, bet vis dar sieks 17-22 metrus per sekundę.

Trečiadienį, siaubingiausią oro požiūriu šią savaitę dieną, stichija turėtų išsisiautėti, ketvirtadienis turėtų būti kur kas ramesnis, numatoma, kad vėjo greitis sumažės iki 8-13 metrų per sekundę, penktadienis numatomas dar ramesnis.

Pajūrio gyventojai trečiadienį raginami nestatyti automobilių po aukštais, senais medžiais, nepalikti balkonuose daiktų, lauke saugotis vėjo blaškomų, nuo stogų atplyšusių objektų.

Antradienį pranešta, kad stiprus vėjas jau laužė medžių šakas ir Darželio gatvėje apgadino automobilį BMW.

Socialinio tinklo "Facebook" paskyros "Reidas" nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anonimas

Ko jis tikėjos pastatęs po medžiu mašiną per tokį vėją

Chi chi

valašino lentpjiūvė veiks savaitę nesustodama:D)

Anonimas

Pamanykit BMW apgadintas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS