Uostamiesčio autobusų keleiviams – pokyčiai | kl.lt

UOSTAMIESČIO AUTOBUSŲ KELEIVIAMS – POKYČIAI

Klaipėdiečiai sulaukė pokyčių – pasikeitė kai kurių autobusų tvarkaraščiai. Vieni kursuos rečiau, nes sumažėjo keleivių, kitos trasos sutrumpinamos ar prailginamos.

Nuo trečiadienio pasikeitė 11A, 11B, 26, 27, 28, 29, 100 autobusų maršrutų tvarkaraščiai.

11A maršruto autobusas rečiau važiuos visomis dienomis. Tokie pokyčiai įsigaliojo dėl sezoniškumo – sumažėjo keleivių srautas į sodų bendrijas „Šernai“ ir „Minija“.

18 maršruto autobuso grafikas pakoreguotas nežymiai. Dėl vėlavimų pakoreguoti rytinio piko reisų laikai ir važiavimo trukmė kai kuriuose ruožuose.

Didesni pokyčiai laukia 26 maršruto autobuso. Darbo dienomis dešimčia minučių ankstinamas 15.21 val. reisas. Taip pat pridedamas vienas papildomas važiavimas iki Radailių.

Naujasis 26 maršruto reisas iš „Savivaldybės“ stotelės startuos 16.11 val. Taip pat jis poilsio ir šventinėmis dienomis nebeužsuks į sodų bendriją „Eketė“.

Prasidėjus šaltajam laikotarpiui, naikinamas 27 maršruto 19.27 val reisas sekmadieniais „Akropolis“–sodų bendrija „Aisė“. Taip pat 20.10 val. reisas kryptimi sodų bendrija „Aisė–„Akropolis“.

Pakeista ir transporto priemonė. Dėl sumažėjusio sodininkų skaičiaus didelis autobusas pakeistas į mažą. Pakoreguotos ir važiavimo trukmės dėl vėlavimų kai kuriuose ruožuose.

Didelė transporto priemonė į mažą pakeista ir 28 maršrute. Taip pat pakoreguota važiavimo trukmė. Tam įtakos taip pat turėjo vėlavimai.

Atsižvelgiant į keleivių pageidavimus, keičiasi 29 maršruto autobuso laikai visomis savaitės dienomis.

Pokyčių neišvengs ir 100 maršrutas Klaipėda–Tarptautinis Palangos oro uostas. Pasibaigus vasaros sezonui, mažėja oro uosto apkrova. Dėl sezoninių skrydžių tvarkaraščių pasikeitimo atitinkamai koreguojami ir šio maršruto važiavimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS