Uostamiestyje ženklas slepia šviesoforą | kl.lt

UOSTAMIESTYJE ŽENKLAS SLEPIA ŠVIESOFORĄ

Eismą reguliuojančių šviesoforų signalus gali slėpti ir kelio ženklai. Tokia situacija susiklostė Liepų gatvėje, prie sankryžos su Šiaurės prospektu.

Nepastebimu šviesoforas tampa tiems vairuotojams, kurie važiuoja kairiausia eismo juosta miesto centro link. Įrenginį užstoja kelio ženklas, nurodantis važiuoti tiesiai.

Laikinai įmonės „Gatvių apšvietimas“ generalinio direktoriaus pareigas einantis technikos direktorius Saulius Grigaitis tvirtino, kad tokių nusiskundimų iš klaipėdiečių nėra gauta.

„Važiuosime į vietą ir žiūrėsime, ar galime ką nors padaryti“, – tvirtino vadovas.

Pasak S.Grigaičio, savo iniciatyva žemesniu kelio ženklo padaryti negalima. Yra taisyklės, kokiame aukštyje šie turi būti.

Vadovas tvirtino, kad panašių situacijų mieste pasitaiko, bet jos yra retos. Dažniausiai ženklus ar šviesoforus užstoja sužaliavusios ir išvešėjusios medžių šakos, tačiau jos yra genimos. Pastebima ir atvejų, kai nėra kitos vietos ženklui pastatyti.

„Tikrai pasidomėsime situacija“, – patikino vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Linas

Uostamiestyje apskritai daug ženklų taip įrengti,kad jų nesimato ,bet todėl policija labai gerai žino tas vietas ir nieko nelaukdami baudžia.

zydinti pieva

nemalkit sudo del nieko,atidziai vaziuojant viskas kuo puikiausiai matos.

Korn

Pervažiavus linija,tai tikrai užstoja ženklą, tai todėl reikia stoti prie linijos.:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS