Vairuotoja dėkoja pareigūnams: lenkiuosi prieš šio ekipažo policininkus | kl.lt

VAIRUOTOJA DĖKOJA PAREIGŪNAMS: LENKIUOSI PRIEŠ ŠIO EKIPAŽO POLICININKUS

  • 19

Klaipėdos apskrities policijos komisariatas gavo dviejų moterų padėkas Klaipėdos r. PK ir Skuodo r. PK pareigūnams: abi – už tikrą pagalbą keliuose.

„Labas vakaras, šiandien nutiko toks eismo įvykis, kurio metu aš atsidūriau automagistralės skiriamojoje juostoje, o kaltininkas nurūko net nespėjus pamatyti valstybinio numerio. Aišku, aš ne apie tai, taigi išsikvietus policijos pareigūnus jie man padėjo (o tiksliau pakeitė automobilio ratą) ir pristabdė eismą, kad galėčiau toliau tęsti kelionę. Noriu jiems dar 100-ą kartų padėkoti už supratingumą ir pagalbą. Jie tikri angelai sargai, tik gaila iš išgąsčio nepasiteiravau jų nei vardų, nei pavardžių, tik žinau kad buvo su automobiliu kurio valstybinis nr: KFV892. Lenkiuosi prieš šio ekipažo policininkus, kurie man labai padėjo!“, – rašė pirmosios padėkos autorė.

Pavyko išsiaiškinti, kad moteriai padėjo Klaipėdos r. PK Reagavimo skyriaus tyrėjai Agnė Miščiokaitytė ir Povilas Jucius.

Rugpjūčio 22 d. gauta ir ponios Valdonės Juozapavičienės padėka Skuodo r. PK pareigūnams dėl pakeisto rato.

„Pasirodo, Lietuvoje yra ir džentelmenų! Senajame kelyje Šventoji-Palanga nuleidus padangai, pagalbą suteikė du šaunūs Skuodo policininkai V.Valickas ir S.Beržanskas. Nuoširdi padėka. Sėkmės Jūsų sunkiame darbe!“, – rašoma šioje padėkoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Būtinai viską uždrauskim kol neišmoks

Anonime, matau kad sėdėtum alkanas:-))) kai pirštų neturi, su by* sunku darbus dirbti:-))) o šiaip "nelyging" teisingai rašosi k raide -"nelygink"-:))) atimti tamstai teisę rašyti, kol neišmoksi:-)))

Anonimas

Būtinai viską uždrauskim kol neišmoks ne lyging BY.. su pirstu !!!!!!!!!

Idomu

Kuris is nuotraukoje pavaizduotu pareigunu Agnė Miščiokaitytė????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS