Vasaros sezoną pajūryje kvies pradėti festivalis „Sveika, Neringa!“ | kl.lt

VASAROS SEZONĄ PAJŪRYJE KVIES PRADĖTI FESTIVALIS „SVEIKA, NERINGA!“

  • 1

Jau trečius metus iš eilės pradėti vasaros sezoną pajūryje kvies didžiausias Lietuvoje sporto festivalis „Sveika, Neringa!“. Birželio 8–10 dienomis ypatingos gamtos apsupyje vyks sporto ir laisvalaikio šventė, subursianti aktyvias šeimas iš visos Lietuvos, teigiama organizatorių pranešime.

Festivalio programą tradiciškai puoš ne tik bėgimo, ėjimo ir įvairios sportinės rungtys, bet ir pramogų zonos bei festivalio akcentu tapsiantis įspūdingas koncertas. Muzikinės festivalio žvaigždės – žinomiausių šiuolaikiniai Lietuvos atlikėjai, kurių sąrašą planuojama paskelbti jau netrukus.

„Festivalyje laukiami visi, norintys vasarą pradėti aktyviai, sportiškai ir pasimėgauti įspūdingais Neringos gamtos vaizdais. Aktyvios pramogos puikiai pritaikytos ne tik suaugusiesiems – ėjimo trasoje puikiai jaučiasi ir mažyliai vežimėliuose, o aktyviojoje zonoje vaikų laukia fantastiškos pramogos bei užsiėmimai. Registraciją į sportinius užsiėmimus jau galima rasti www.sveikaneringa.lt “, – atskleidė organizatoriai.

„Pagrindinis festivalio tikslas – suburti aktyvius ne tik pajūrio, bet ir visos Lietuvos gyventojus bei padovanoti jiems net tris dienas truksiančią sporto ir laisvalaikio šventę . Tikime, kad „Sveika, Neringa!“ jau tampa laukiamiausiu sezono pradžios įvykiu“, – teigė festivalio sumanytojas Edmundas Jakilaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ilona

Sveiki, Neringos aborigenai kviečia jus į savo itin saugomą teritoriją. Pasiimkit kuo daugiau babkių. Galėtų dar meras su savo savidurnybės darbuotojais kokį šokį sušokti, gal kokius karolius iš kriauklikių padovanoti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS