Vyras įsilipo į medį ir taip bandė apsaugoti jį nuo kirtimo | kl.lt

VYRAS ĮSILIPO Į MEDĮ IR TAIP BANDĖ APSAUGOTI JĮ NUO KIRTIMO

Medį nuo genėjimo apsaugoti susiruošęs klaipėdietis nepabūgo policininkų, tačiau pamatęs ugniagesius vyras pabėgo.

Darbingas trečiadienio rytas uostamiestyje neapsiėjo be juoką keliančio incidento. Sukilėlių gatvėje, netoli Parodų rūmų statybvietei ruošiamame plote darbininkai susiruošė pjauti seną gluosnį.

Pastaruoju metu visoje Lietuvoje žmonės labai jautriai reaguoja į panašius darbus, neapsiėjo be incidentų ir ketinimas paruošti statybos vietą ir Klaipėdos senamiestyje.

Vienas vyras sumanė pakartoti, ko gero, kino filme matytą protesto būdą ir įlipo į pažymėtą medį, tikėdamasis, kad tokiu būdu apsaugos augalą. Po šiuo gluosniu vasarą dažnai sėdėdavo benamiai, kartais laiką leisdavo jaunuoliai.

Medis buvo senas, jo kamienas buvo sutrešęs, be to, jis trukdė statybininkams.

Darbininkų įkalbinėjimai vyro nepaveikė. Matydami, kad patys neįkalbės žmogaus išlipti, jie iškvietė policiją.

Pokalbis su pareigūnais taip pat buvo bevaisis.

Nuspręsta prašyti ugniagesių gelbėtojų pagalbos.

Iš Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos centrinės būstinės Trilapio gatvėje apie 10 val. su garsinėmis sirenomis išvažiavo gelbėtojų ekipažas, vyrų prašyta iškelti iš medžio žmogų.

Pamatęs ugniagesių automobilį su bokšteliu, protestuotojas suprato, kad jo planas nepasiseks. Vyras pats išsikepurnėjo iš medžio ir neatsisukdamas nuskuodė senamiesčio gatvėmis.

Ugniagesiai grįžo į savo būstinę nė nepakėlę bokštelio.

Policiją iškvietę darbininkai pareiškė, kad situacija išspręsta, pareiškimo rašyti nėra pagrindo.

Netoliese netrukus ketinama pradėti naujo viešbučio statybą.

GALERIJA

  • Vyras įsilipo į medį ir taip bandė apsaugoti jį nuo kirtimo
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Garfildas

Gaila kad niekas nenufilmavo to kvailelio nuotykius ,būtume sočiai pasijuokę.Dėjo į kojas tik namo nėjo nes gaus baudą...nedurnas. Mieste turi būti tik asfaltas ir betonas....nori medžių varyk į kaimą.

Vėtra

Tas gluosnis buvo puošmena . Taip jis senas . Kaip pasielgė su inkilėliu ? Reikia manyti niekas nebandė pasaugoto medžio , dėl paukštelių namelio. Ar tai dabar reikia pjauti medžius ?

klaipėdietė

Ne vyras turėjo įlipti į medį, o KLAIPĖDOS ŽALIEJI. Jeigu tokie dar yra. O gal ir jie išsigando? Kažkodėl jų jau nesigirdi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS