„Vytautą Grubliauską ir komandą“ į savivaldos rinkimus ves dabartinis meras | kl.lt

„VYTAUTĄ GRUBLIAUSKĄ IR KOMANDĄ“ Į SAVIVALDOS RINKIMUS VES DABARTINIS MERAS

  • 35

Penktadienį savo komandą, su kuria dalyvaus Klaipėdos savivaldos rinkimuose, pristatė kandidatas į merus ir sąrašo lyderis Vytautas Grubliauskas. Visuomeninio rinkimų komiteto „Vytautas Grubliauskas ir komanda“ kandidatų į miesto tarybą sąraše yra 30 klaipėdiečių.

„Prisiimdamas atsakomybę ne žodžiais, bet darbais už stabilią ir dinamišką miesto plėtrą, miesto augimą, miesto ambicijų įgyvendinimą nesu vienas, ir tuo labai džiaugiuosi. Esu su komanda, kuria tikrai didžiuojuosi. Esu su komanda, kurią subūriau drauge su bendraminčiais, esu su komanda, kuri pasiruošusi komandinio žaidimo taisyklėms. Mūsų laukia daug iššūkių, todėl komanda yra subalansuota, skirtinga, bet tuo pat metu labai vieninga. Komanda, kurioje yra ir patyrę politikai, buvę miesto vadovai, ir jauni ambicingi žmonės, bet jau pasiekę įtikinamų rezultatų savo veiklos srityje“, – sakė V. Grubliauskas.

Jo teigimu, būtent toks patirties, ambicijų, jaunatviškumo, solidumo, polėkio veržlumo ir racionalumo lydinys gali užtikrinti Klaipėdos sėkmę.

Visuomeninio rinkimų komiteto „Vytautas Grubliauskas ir komanda“ kandidatų į miesto tarybą sąrašą reitingavo sąrašo lyderis V. Grubliauskas, komiteto valdyba ir rinkimų štabo nariai. Galutinį sąrašą kone vienbalsiai patvirtino ir komiteto steigėjai.

Vyriausioji rinkimų komisija prieš didžiąsias metų šventes jau patvirtino šį kandidatų sąrašą.

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

klaipeda

BALSUOKITE UZ GRUBLIAUSKA V kad nereiketu kaukti dejuoti

Siaubas

Bet nuotrauką prie straipsnio parinko tikrai baisią - raudoname fone kažkokiu paklaikusiu žvilgsniu. Ar geresnių nuotraukų nebuvo?

Mąstantis

Tikras Meras,be to suformavo puikią komandą.Sèkmès Jums!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS