Žiema spustelės dar smarkiau | kl.lt

ŽIEMA SPUSTELĖS DAR SMARKIAU

Šią savaitę žiema dar neketina trauktis. Klaipėdiečiai pajus ypač aštrius jos dantis, nes jutiminė temperatūra bus kur kas žemesnė nei rodys termometrai. Džiaugsis tik poledinės žūklės mėgėjai.

Per išeigines ir visą artėjančią savaitę vyraus pikti šiaurės, šiaurės rytų vėjai, o antradienį ir trečiadienį jie dar ir sustiprės iki 10–17 m/s, tad veidą ir kitas neuždengtas kūno vietas teks nepamiršti patepti riebiu kremu.

Sniego laukiama tik šiąnakt, kitomis dienomis dangaus neturėtų temdyti debesys, kritulių nenumatoma.

Šeštadienį ir sekmadienį tikėtini panašūs orai, naktį šals iki 12–14, o dieną – iki 6–8 laipsnių žemiau nulio. Panašūs orai išsilaikys ir pirmadienį.

Antradienį speigas dar labiau paspaus, naktį temperatūra pasieks 17 laipsnių, o dieną termometro stulpelis leisis iki 11 laipsnių šalčio padalos.

Trečiadienio naktis bus dar žvarbesnė, paspaus iki 20 laipsnių žemiau nulio, diena bus panaši, kaip ir antradienį.

Ketvirtadienis, kovo 1-oji, niekuo neprimins kalendorinio pavasario, šaltis atslūgs tik pora laipsnių, o penktadienis numatomas dar pora laipsnių šiltesnis: naktį vis dar bus 12–14 laipsnių šalčio, dieną – 7–9 laipsniai žemiau nulio.

Silpnesnių šalčių sinoptikai žada tik antrąją kovo savaitę, tačiau ir tada teigiamos temperatūros dar vargu ar sulauksime.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS