Žvejybos uosto rajono gyventojus nustebino šaligatvio „remontas“ | kl.lt

ŽVEJYBOS UOSTO RAJONO GYVENTOJUS NUSTEBINO ŠALIGATVIO "REMONTAS"

Sulupės gatvės šaligatvį remontavę ir jo nesutvarkę darbininkai nesirodo jau kelias savaites. Gyventojai stebisi tokiu darbo broku.

Prieš kelias savaites Sulupės gatvėje, ties 18 namu, nežinia kokios įmonės darbininkai pradėjo remontuoti šaligatvį, kuris deformavosi dėl kažkada čia augusio, bet supuvusio ir jau nugriuvusio medžio šaknų.

Šaknys iškilnojo ir taip siauro šaligatvio plyteles, juo eiti dar kažkaip buvo įmanoma, bet važiuojantiesiems dviračiais ir stumiantiesiems vaikišką vežimėlį jau reikėdavo aplenkti šią vietą.

Todėl vieną dieną pamatę miniatiūrinį ekskavatorių ir 6–7 darbininkus, kurie pusdienį plušo lupdami medžio šaknis, aplinkiniai gyventojai džiaugėsi, kad pagaliau bus sutvarkytas šaligatvis. Tačiau džiaugtasi per anksti.

Ryte žmonės išvydo, kad išrautas šaknis tie darbininkai sumetė atgal ir labai negudriai "užmaskavo" šaligatvio plytelėmis. Daugiau šaligatvio taisytojai nepasirodė. Ši situacija nustebino ir Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėją Ireną Šakalienę.

"Niekas nežino, kas ten bandė tą šaligatvį tvarkyti. Dabar susisiekėme su bendrovė "Žemkasa", kad jie ištaisytų tai, ką kažkas pradėjo ir nebaigė. Labai keistai viskas atrodo, taip neturi būti", – tvirtino I.Šakalienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ten

Ten grubliauskis ruose gal kokia sleptuve narkotikams, juk salia minijos 129 , o ten grubliausko narkotiku BAZE , nejaugi sakaliene to nezino apie savo boso bizni !!!

Keistas

miesto tvarkymas-kairė nežino ką daro dešinė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS