Ant kojų sukeltos tarnybos – Baltijos jūroje skendo žmonės | kl.lt

ANT KOJŲ SUKELTOS TARNYBOS – BALTIJOS JŪROJE SKENDO ŽMONĖS

Uostamiesčio gelbėtojams – įtemptos dienos. Vyraujant karščiams ir stipriam banguotumui poilsiautojai nepaiso raudonos vėliavos ir neria į bangas.

Vien šeštadienį skendo keturi suaugusieji ir du vaikai. Laimei, drąsuolius gelbėtojams pavyko laiku ištraukti iš jūros.

Tragedija vos neįvyko ties Pirmosios Melnragės paplūdimiu, išgelbėta Baltarusijos piliečio gyvybė. Tarp Pirmosios ir Antrosios Melnragės skendo klaipėdietis, Antrojoje Melnragėje – šilutiškis. Dar viena nelaimė įvyko ties Girulių paplūdimiu, skendo vokietis.

Pirmojoje Melnragėje prie molo du mažamečius stipri srovė buvo pradėjusi traukti gilyn į jūrą, šie nebepajėgė patys sugrįžti į krantą. Vandens motociklu už paplūdimio ribų patruliavę gelbėtojai pamatė vaikus ir jiems padėjo.

Šeštadienio rytą taip pat pastebėti keturi paaugliai, kurie jūroje maudėsi būdami visiškai girti. Vaikai išvežti į policijos komisariatą.

Penktadienį jūra pasiglemžė pirmąją auką – ties Girulių paplūdimiu nuskendo Rusijos pilietis. Stipri srovė jį įtraukė į jūros gilumą. Kai gelbėtojai pasiekė, jis jau buvo gurkštelėjęs vandens. Ištrauktas į krantą žmogus sąmonės neatgavo. Nei gelbėtojų, nei medikų pastangos jį atgaivinti nepadėjo. Netrukus buvo konstatuota, kad 1953 metais gimęs Rusijos Federacijos pilietis mirė.

Pranešama, kad sekmadienį bangos dar sustiprės, todėl maudytis bus ne tik labai pavojinga, bet apskritai draudžiama. Gelbėtojai įspėja poilsiautojus laikytis nurodymų ir nelįsti į vandenį.

GALERIJA

  • Ant kojų sukeltos tarnybos – Baltijos jūroje skendo žmonės
  • Ant kojų sukeltos tarnybos – Baltijos jūroje skendo žmonės
"Klaipėdos paplūdimiai" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (21)

sadrav

relax, apie sarkazma teko girdet?

Sadravui

Cia Sadrav-,tik nereikia politikuoti lietuvoje blogai o ar seniai rusijoje nuskendo daug vaiku ,mes ne zodzio o jus jau iskarto politika kisat kam blogai vaziuokit kur gerai,,per tokius piliecius kencia visos tautos gal nelieskit tautybiu kiekvienas zmogus atsako uz save ,paskui sakot musu niekas nemyli,o kas gali myleti jeigu jus pastoviai kirsinat zmones niekinat ,

AAAAA

visai nepasitikėkit gelbėtojais, jie tikrai negelbės kai gręs pavojus patiems nuskęsti- MAN TAP BUVO- BEGELBĖDAMAS PAMETĖ, SPĖJO PASAKYTI, KAD NIEKO NEGALI PADARYTI, PAČIAM BUS BLOGAI IR NUPLAUKĖ- IŠGELBĖJO SESUO TODĖL LIKAU GYVA. IŠVADA- nelyskit į banguotą jūrą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS