Ant pirmojo ledo – nesėkminga žvejyba | kl.lt

ANT PIRMOJO LEDO – NESĖKMINGA ŽVEJYBA

  • 3

Ketvirtadienio rytą Klaipėdos gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai, iš anksto turėdami informacijos apie ant vandens telkinio ledo, esančio Klaipėdos rajone, pastatytus žvejybos įrankius, sulaikė asmenį, žvejojusį su daugiau mėgėjų žvejybos įrankių negu yra leistina pagal numatytus reikalavimus.

Sulaikytas asmuo žvejojo su 10 mėgėjų žvejybos įrankių (2 skrituliais ir 8 palaidynėmis). Leidžiamas įrankių kiekis – 4 vienetai. Tai reiškia, kad pažeidėjas viršijo įrankių skaičių daugiau nei 2 kartus, o tai laikoma šiurkščiu mėgėjų žvejybos taisyklių pažeidimu.

Pažeidėjui surašytas administracinio nusižengimo protokolas, jam gresia bauda nuo 120 iki 300 eurų. Be to, jam teks atlyginti 290 eurų žalą žuvų ištekliams už neteisėtos žvejybos metu sugautas dvi lydekas. 

Už šiurkščius mėgėjų žvejybos taisyklių pažeidimus per paskutiniuosius 2  metus šis asmuo yra baudžiamas 7 kartą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kirminas

Geriau eitu vogti nei baudu tik yspejimai ir yrankiai leidziami na kas ten lauztuvas kirvukas reples.O cia matai kai gudriai dvigubai daugiau kabliuku buvo ir kaimynas stukacius.

geda pelėdda

A6 eidamas =vejot visada isidedu daugiau irankiu nei leistina, vien del to kad jeigu susiplion2ina kas ar nutrauki, kad negai6ti laiko i6vynoji kit1, tai normalu. o čia mat brakonierium pavadino ... geda

rimas

o kaip nustate kad pagvo neteisetai tai gal ant tu keturiu teisetu pagavo dvi o ant neiteisetu 6 siu nepagavo nei vienos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS