Apspardė mašiną, smogė vairuotojui | kl.lt

APSPARDĖ MAŠINĄ, SMOGĖ VAIRUOTOJUI

Ne visada pėstieji nukenčia nuo automobilių. Klaipėdoje nutikęs įvykis parodė, kad būna ir priešingai – vyras apspardė automobilį ir sumušė jo vairuotoją.

Ketvirtadienį vakare, apie 17.30 val., Smiltelės gatvėje, ties posūkiu į Laukininkų gatvę, įvyko incidentas, sukėlęs jį mačiusių žmonių nuostabą.

19-metis vaikinas vairavo "Citroen Jumper". Sankryžoje jis pasuko į dešinę ir išgirdo garsą, kuris vertė manyti, kad į mašiną kažkas atsitrenkė. Per galinio vaizdo veidrodėlį jis pamatė, kaip nepažįstamas vyras spyrė į automobilio galą.

Vairuotojas išlipo pasiaiškinti, kas atsitiko. Pokalbio nebuvo, tik riksmas. Jaunuolis suprato, kad pėsčiasis pasijuto nesaugus, nes sukantis automobilis, pasak jo, galėjo jį sužeisti ar tiesiog užstojo kelią.

Pėsčiasis, pasak nukentėjusiojo, nelaukė atsako į savo pretenzijas ir pribėgęs penkis kartus smogė jam į veidą.

Kažkas iškvietė policiją, pareigūnai sulaikė mušeiką. Paaiškėjo, kad tai – 29-erių klaipėdietis. Policininkai konstatavo įvykio aplinkybes ir išrašė smurtautojui šaukimą į apklausą policijos komisariate.

Panašių nevaldomų ir nemotyvuotų išpuolių atšilus orams padaugėjo. Šią savaitę pranešta apie žmogų, irklu sumušusį vyrą. Pasirodo, taip Melnragėje gyvenantis žmogus gynėsi nuo jį puolusio kur kas jaunesnio klaipėdiečio, kuris ne pirmą kartą kelia grėsmę aplinkiniams. Vietos gyventojai bijo sutikti šį neprognozuojamu elgesiu pasižymintį vyrą, baiminasi dėl savo vaikų saugumo.

Medikai teigia, kad psichikos ligoniai ar elgesio sutrikimų turintys žmonės agresyvesni ir net pavojingi tampa pavasarį ir rudenį.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Skaitovas

Kas per vairuotojas jei peilio salia nesivezioja :/

Situacija

Kiek man tokiu situaciju yra buve patikekit kai ant jusu einant per pereja issuka auto ir jums per kojas uzvaziuoja arba buna jog specialiai sustoja ant perejos ir laukia kol gales pasukt, o tu stovi prie perejos ir neturi kur kojos det tai patikekit tokiam uzvost noras yra!

teisingumas

as taip pat buvau tokioje situacijoje (ir ne viena karta) kai sukantys vos nepervaziavo man kojas. puikiai suprantu zmogu, tik manau penkiu smugiu nereikejo, uztektu keliu, bet taikliu :))) . beje, dabar vairuotojas tikrai bus atsargesnis....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS