Tragiška avarija Klaipėdos rajone: tarp sužeistųjų – besilaukianti moteris | kl.lt

TRAGIŠKA AVARIJA KLAIPĖDOS RAJONE: TARP SUŽEISTŲJŲ – BESILAUKIANTI MOTERIS

Klaipėdos rajone, Priekulės aplinkkelyje, šeštadienio rytą įvyko skaudi avarija. Jauna vairuotoja nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juosta ir susidūrė su atvažiuojančia mašina. Avarijos metu ne tik stipriai suniokotos transporto priemonės, bet ir sunkiai sužaloti žmonės.

Liudininkų teigimu, 20-ies metų merginos vairuojamas automobilis „Honda“ į priešingą eismo juostą išvažiavo po to, kai aplenkė mašiną „Ford“. Tuo metu važiavo visureigis „Volvo“. Transporto priemonės susidūrė.

Eismo įvykio metu stipriai apgadinti automobiliai. Po susidūrimo ant kelio pasklido transporto priemonių dalys.

Nepataisomai suknežintas automobilid „Honda“. Visureigis „Volvo“ nuo smūgio nulėkė į griovį. Nuo abiejų mašinų nulėkė po ratą.

Automobilių duženos apgadino ir „Hondos“ vairuotojos lenktą mašiną „Ford“.

Visureigiu „Volvo“ važiavo šeima: mažametis vaikas, kūdikio besilaukianti moteris ir vyras. Jie greitosios pagalbos automobiliais išvežti į ligoninę.

Sunkiai sužalota ir automobilio „Honda“ vairuotoja. Medikai jai diagnozavo politraumą. Mergina paguldyta į ligoninės Reanimacijos skyrių.

Automobilio „Honda“ vairuotoja neturėjo dviejų metų vairavimo stažo. 

Į avarijos vietą buvo atvykusios trys greitosios medicinos pagalbos komandos, ugniagesiai, gelbėtojai. Kol buvo sutvarkyta avarijos vieta, ribotas eismas.

Uostamiesčio policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

GALERIJA

  • Tragiška avarija Klaipėdos rajone: tarp sužeistųjų – besilaukianti moteris
  • Tragiška avarija Klaipėdos rajone: tarp sužeistųjų – besilaukianti moteris
  • Tragiška avarija Klaipėdos rajone: tarp sužeistųjų – besilaukianti moteris
  • Tragiška avarija Klaipėdos rajone: tarp sužeistųjų – besilaukianti moteris
"Facebook" paskyros "Reidas" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

as

Policija informavo, kad 2017-09-23, apie 9 val., kelyje Kaunas- Jurbarkas- Šilutė- Klaipėda, 214 km, įvyko eismo įvykis, kuriame automobilį „Ford“, važiavusį link Šilutės, lenkė „Honda Civic“, bet šią sumėtė ir, išvažiavusi į priešpriešą, ji atsitrenkė į automobilį „Volvo“. Šis nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio. Įvykio metu nukentėjo 1997 m. gimusi „Honda Civic“ vairuotoja (politrauma), 1989 m. gimę „Volvo“ vairuotoja ir keleivis (dėl lūžių ir kt. gydomi ligoninėje). 2014 m. gimęs specialioje kėdutėje toje pat mašinoje vežtas berniukas, medikų konstatavimu, sužalojimų nepatyrė. Dar vienai įvykio dalyvei, 1996 m. gimusiai merginai, sukrėstos smegenys. Ji išleista gydytis namuose.

Zinau

Zmogau ,niekada nelinkek kitam blogo.Gryz bumerangu.

AS manau

Kaip sitaip sedus uz vairo lekti? Pamastyk zmogau,kad cia ne zaidimas kompiuteriu.Atsakomybes ir smegeneliu neisivystimas tokiem manau.O tokiu kelyje vis daugeja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS