BMW uostamiesčio centre partrenkė pensininkę ir pabėgo | kl.lt

BMW UOSTAMIESČIO CENTRE PARTRENKĖ PENSININKĘ IR PABĖGO

Antradienį prieš pietus Klaipėdos centre BMW vairavęs žmogus partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią pensininkę ir iš įvykio vietos pabėgo.

Visa tai atsitiko antradienį, apie 10.30 val. uostamiesčio Liepų gatvėje esančioje perėjoje ties sankryža su J.Karoso gatve. 86 metų moteris ėjo iš parduotuvės, neskubėdama žengė į baltais dryžiais pažymėtą perėją.

BMW nubloškė pensininkę, ji griuvo ant akmenimis grįsto grindinio aukštielninka.

Moterį partrenkęs automobilis nestabtelėjo, mašina nurūko.

Visa tai matęs žmogus įsidėmėjo automobilio valstybinį numerį, paskambino pagalbos numeriu ir pranešė automobilio duomenis.

Paaiškėjo, kad automobilis priklauso moteriai, bet tą rytą jį vairavo savininkės draugas. 25 metų vyras netrukus buvo rastas darbo vietoje.

Policininkai jį apklausė. Kodėl vairuotojas nesustojo ir, kaip dera, nesuteikė pagalbos avarijos aukai, jis paaiškino pareigūnams.

Nukentėjusioji gydoma ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

A.

Liepu g. apskritai pasidare greitkelis, kas turi zemintas masinas dar per akmenukus suletina, paskui vel spaudzia iki cerkves sankryzos. pas ka normalios masinos ir motociklai, tai per liepu gatve taip prasinesa, kad visa liepu gatve skamba, nekalbu apie perejas ar bandymo isvaziuoti is kiemu ar nuo danes puse ir panasiai. Panasiai pries pusmeti gal, liepu g. prie pasto perejos buvo kliudyta nescia moteris, laimingai, kad sonu uzkliude ir lengvai parkrito.. Ir pats vairuoju ir tie gulintis policininkai nera malonus, bet jie padaro savo darba!!! Manau ,kad maziausiai 2 gulintis policinikai turetu atsirasti liepu g. !!!

asd

Ar tikrai šis vyras vairavo.Gali būti,kad jis tik prisiėmė kaltę už savo draugę.

Didžiausia bėda

nieko nemato ir negirdi dauguma dabartinių jaunųjų. Teisingai sakė viena užsienių pora , pragyvenusi metus Lietuvoje. "Didžiausia Lietuvos bėda yra jauni nekultūringi vyrai: menko išsilavinimo, įžūlųs, dažnai vartojantys alkoholį"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS