Čigonių grobis degalinėje – 120 eurų | kl.lt

ČIGONIŲ GROBIS DEGALINĖJE – 120 EURŲ

Būrimo seansas degalinės kieme vienam klaipėdiečiui atsiėjo solidžią sumą. Po susitikimo su dviem čigonėmis vyras nužingsniavo į policiją.

Veiksmas trečiadienio rytą vyko prie vienos degalinės, kuri yra šalia žinomo pramogų ir prekybos centro Taikos prospekte.

Dvi tamsaus gymio moteriškės, šmirinėdamos tarp automobilių, pristojo prie 31 metų BMW vairuotojo. Čigonės, stumdamos vaiko vežimėlį, prašinėjo pinigų. Ir iš šio vairuotojo degalinėje jos paprašė euro. Vyras nesispyriojo ir vienai moterų davė monetą.

Čigonės suklegėjo ir pasisiūlė geradariui išburti kortomis ateitį. Pasak vyriškio, viena jų buvo stambesnė, kita – liesesnė. Moterys vilkėjo ilgus, tamsius sijonus.

Gudrios būrėjos sugebėjo iš vyro išvilioti kupiūrą po kupiūros. Galų gale vienos iš čigonių saujoje jau buvo pluoštas vairuotojo pinigų.

Pats nukentėjusysis vėliau policijai aiškino, jog moteris tiesiog mostelėjo ranka ir jo akyse pinigai iš delno pradingo.

Netrukus čigonės pasišalino iš degalinės teritorijos. Vyras, susipratęs, kad buvo apmulkintas, kreipėsi į policiją.

Šią vasarą klaipėdiečiai ne kartą buvo susidūrę su šios tautybės atstovais.

Tai kelios čigonės tame pačiame Taikos prospekte mėgino įbrukti praeiviams beverčius daiktus, tai kelios moterys vėlėsi į incidentus, o policija net fiksavo visą atvykėlių čigonų palapinių miestelį ant jūros kranto.

Būta pranešimų ir apie tai, kad tamsaus gymio moterys apgaudinėjo senyvo amžiaus vienišus klaipėdiečius.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

to Na

ar tu sapnuoji? Policija seniai neiesko nusikalteliu ir netgi tu, kuriuos per netycia surado nesugeba bylu sutvarkyti. Jie tam neturi laiko - TV pagalboje ir faruose ilmuojasi.

Na

Paskutiniu metu vis matau ties Kauno gatve ar taikos pr ties technorama juos sliauziojant - matomai būstą čia gavo - pastebėkite čia ir atrasti ko ieskote

SUSIJUSIOS NAUJIENOS