Dėl šuniuko apstumdė kaimynę | kl.lt

DĖL ŠUNIUKO APSTUMDĖ KAIMYNĘ

Gyvūnai kiršina žmones, o kartais jie gali tapti net negarbingų poelgių priežastimi. Būtent taip atsitiko Plungėje, kur garbaus amžiaus vyras apstumdė moterį.

Plungės rajono policininkai aiškinasi incidentą, kurio metu moteris pajuto skausmą ir pažeminimą.

Vieną rytą I.Končiaus gatvės daugiabučiame name gyvenanti 59 metų moteris pro langą pamatė pagyvenusį gretimo namo gyventoją, vedžiojantį savo augintinį.

Moteris atkreipė dėmesį, kad kaimynas visiškai nekreipia dėmesio į savo šuniuką, kuris priešais plungiškės langus paliko dvokiančią krūvelę.

Išbėgusi į kiemą plungiškė ėmė gėdinti 72 metų vyrą, kad nesurenka šuns išmatų.

Vyras tvirtino, kad krūvą paliko ne jo augintinis, kad tai kito žmogaus nesurinktas blogis. Vyras net parodė, kad turi polietileno maišelį ir yra nusiteikęs surinkti keturkojo "dovanėles".

Tačiau moters būta aršios, ji primygtinai reikalavo nepalikti kūvelės.

Kaimynai susikivirčijo, vyras nerado kitų argumentų, kaip pliaukštelti moteriai per ranką ir kelis kartus sudavė jai per kairį petį.

Smūgiai nebuvo labai stiprūs, moteris neturėjo pagrindo kreiptis į medikus. Policininkai šiuos pensininko veiksmus pavadino fizinio skausmo sukėlimu ir pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Nukentėjusiąja pripažinta moteris kalbėdama su policininkais piktinosi ir tikino, kad būtų nesikreipusi į pareigūnus, jai vyras būtų jos atsiprašęs. Šiurkštus ir nepagarbus jo elgesys supykdė plungiškę.

"Jis manęs nedaužys!" – pareiškė skriaudos atleisti nenorinti moteris.

Pareigūnai žino, kad nemažai panašių atvejų yra buvę ir Klaipėdoje. Žodiniai konfliktai paprastai perauga į susistumdymą, o ginčininkų ambicijos taip užverda, kad žmonės ilgus metus bylinėjasi, ieškodami vis naujų argumentų patirtai skriaudai pagrįsti.

Perspektyvos neturinčios bylos gaišina teismų darbą ir tuština susitaikyti nenorinčių bylininkų pinigines.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Zyle

Kas vedzoja augintinus jie turi susirinkti o nelaiptines ir aplinka tvarkantys zmones turet sazines .

Ir as

Vaje vaje nesurenka kakuciu.nu bet juk mokam mokescius uz teritorijos prieziura,laiptiniu valyma.tai jie ir tegu renka,valo.uz ka tada pinigus mokam jai viska patys turim svarintis

ups

tų šunų Klaipėdoj daugiau nei žmonių. Kai nutirpsta sniegas nėr kur kojos ant šaligatvio pastatyt, vieni tortukai. O jau apsimeta kad visi šuns gėrybes susirenka. Nė velnio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS