Į Klaipėdos ligoninę vėl pristatyta girta nėščioji, rasta ir narkotikų | kl.lt

Į KLAIPĖDOS LIGONINĘ VĖL PRISTATYTA GIRTA NĖŠČIOJI, RASTA IR NARKOTIKŲ

Kūdikių košmaras tęsiasi –  Klaipėdos ligoninėje atsidūrė dar viena girta netrukus gimdyti turinti moteris. Pirminiais duomenimis, dėl pablogėjusios sveikatos nėščioji į uostamiesčio ligoninę atvežta iš Tauragės rajono.

Kraupi istorija apie uostamiestyje gimusį kūdikį, kurio kraujyje aptikta mirtina dozė alkoholio sulaukė tęsinio.

Ketvirtadienį į uostamiesčio medikų rankas pateko nėščia 45-erių metų tauragiškė, kuriai nustatytas sunkus girtumo laipsnis.

Moters kraujyje aptikta 3,25 promilės etilo alkoholio.

Atlikus išsamesnius tyrimus, nėščiosios šlapime rasta ir narkotinių medžiagų.

Moterį planuojama gabenti į Kauno klinikas, kadangi vaisiaus būklė yra labai sunki.

Praėjusią savaitę šalį sudrebino panaši istorija. Klaipėdos ligoninėje neblaivi moteris pagimdė mergaitę. Naujagimės kraujyje buvo aptikta 4 promilės etilo alkoholio.

Visiškai girta motina vaiką pagimdė natūraliai. Medikams pavyko išsaugoti naujagimės gyvybę.

Šiuo metu 2,5 kilogramo svorio mažylė gydoma Klaipėdos vaikų ligoninėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Kastruot... kitos išeities nėra.... Narkomanės, alkoholikės kurios apsikrovusios vaikais juos ir gimdo, kad turėtų iš ko svaigintis..., dar tegu didina išmokas už vaiką!!! Išmokas vaikams turėtų mokėti dirbančioms šeimoms, o ne pašalpiniams. Nesakau, kad visi pašalpas gaunantys yra nusigėrę.

Anonimas

nesupratau, kuo cia detas nekaltas kudikelis ir darbas? jei neturi darbo tai kodel ta nekalta kudikeli pradejo. ar jau alkoholis galvele jai visai susuko. bet gerti tai turi uz ka.

AISTĖ

Na Kristina manau tikrai stipriai klystate, jeigu pati nesugeba susirast darbo, nes man niekas ant lėkštutės nepadeda, tai tada nusigersiu, nu kur logika, visada geriausia kaltint kitus, tokias "mamas" tiesiai į kalėjimą siųsčiau, nes jokių pasiteisinimų negali būti, kai tu žydai dar ne gimusį savo angelėlį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS