Be žinios dingęs klaipėdietis – rastas | kl.lt

BE ŽINIOS DINGĘS KLAIPĖDIETIS – RASTAS

Klaipėdos policijos pareigūnai buvo sukelti ant kojų – dingo iš ligoninės išleistas diabetu sergantis vaikinas. Policijos kinologai šukavo mišką, svarstė galimybę į paieškas pasitelkti sraigtasparnį.

Pirmadienį apie 11 val. Edvinas Linkevičius rastas gyvas uostamiesčio Serviso gatvėje, prie plytinės. Vaikinas visiškai nesiorientavo aplinkoje. Jis išgabentas į ligoninę gydymui.

Jaunuolį dar išvakarėse pastebėjo vietos gyventojas, tačiau nesuprato, kad šis pasimetė. Pirmadienį iš ryto toje pačioje vietoje pamatęs šį jaunuolį klaipėdietis pranešė bendruoju pagalbos telefonu. Paaiškėjo, kad tai ieškomas vaikinas.

Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis nuo pirmadienio ryto koordinavo Šventojoje poilsiavusio E. Linkevičiaus paiešką.

Vaikinas sekmadienį apie 7 val. ryto greitosios pagalbos medikų buvo išgabentas į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

Dieną pabandę su juo susisiekti draugai bei sesuo nesulaukė jo atsiliepiant. Ligoninės medikai pranešė, kad suteikus būtinąją pagalbą jis buvo išleistas.

Vėliau policininkai susekė, kad dingusio vaikino telefonas tebėra ligoninėje arba šalia jos. Gauta liudininkų žinių, kad Edvinas pakliuvo į ligoninę antrą kartą, bet jau be asmens dokumentų.

Tačiau ligoninės darbuotojai patikino jaunuolio ieškančią seserį ir draugus, kad Edvinas nėra čia gydomas.

Naktį jaunuoliai patys ieškojo Edvino miške šalia ligoninės.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Raimondas Vaitkevičius patikino, kad pražuvėlio ieškojo didelės pareigūnų pajėgos, pasitelkti žmonių ieškoti išmokyti šunys.

Buvo svarstoma galimybė pakelti į orą ir sraigtasparnį, tačiau jo pagalba efektyvesnė naktį.

Klaipėdietis E. Linkevičius, artimųjų teigimu, serga diabetu, itin blogai mato ir orientuojasi aplinkoje. Naktį aštuoni artimieji ir draugai ieškojo vaikino miške prie ligoninės.

E.Linkevičiaus sesers draugas piktinosi, kad paieškai skirtas vienas tarnybinis šuo ir du pareigūnai, tačiau policijos atstovė spaudai Andromeda Grauslienė patikino, kad dirbo kur kas didesnės pajėgos, ketinta į pagalbą kviesti ir kariškius.

Vaikinas yra 177 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, labai šviesaus gymio, šviesių plaukų, ant kairės rankos turi ištatuiruotas dvi varnas ir mėlyną akį.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

"To zmogiskumui" - manyk tu ka nori.

Ta diena buvau su Edvinu, ir zinau ka jis visa diena su savo sese ir jos draugu veike. Nesnekekit nesamoniu patys nieko nezinodami. Baisu

Klausta

Paleido nes gere, ruke zole ir insulinu nesileido, o bukle buvo stabili. Tai kieno cia atsakomybe?

Baisu, vėl grąžino į ligoninę...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS