Ieškomas pinigus išviliojęs sukčius | kl.lt

IEŠKOMAS PINIGUS IŠVILIOJĘS SUKČIUS

  • 4

Palangos miesto PK atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl galimo sukčiavimo.

Sausio 28 d. laidiniu telefonu nukentėjusiajai paskambino vyriškis ir prisistatęs policijos pareigūnu pranešė, kad namuose esama padirbtų pinigų, kuriuos reikia patikrinti.

Atėjusiam vyriškiui nukentėjusioji atidavė 700 eurų. Įtariama, jog vyras išvyko pilkos spalvos automobiliu.

Turinčius informacijos apie vaizdo medžiagoje pavaizduotą asmenį, prašome susisiekti su tyrėja V. Budre tel. 870064716, arba el.p. vitalija.budre@policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kypsas

Oho, įrašas kaip per TV3 rodomame rusiškame detekyve. Ar kamerų objektyvus nuvalė, ar naujas sustatė, bet vaizdelis jau daug geresnis. Jeigu dar stambiu planu iš priekio būtų, tai visiškai realu būtų paieškoti per google veidų atpažinimo programą. Juk visi žulikai labai mėgsta dėti savo abrozdėlius į feisbukus ir kitur, kokios dar pagalbos tyrėjams reikia.

Ostapas Benderis

Dėdė duok pinigų. O aš sakau gal tau duoti ir buto raktus ???

Zenonas

Nereikia nei ieškoti. Viskas yra pagrįsta dokumentais. Dangsto visa "teisėsauga", sisteminė spauda, tame tarpe ir "KLaipėda". Už žinojimą apie nusikaltimą ir jo slėpimą, yra BK straipsnis, manau žinote drg. S.Pociau? Teiskite mane už teisėjos V.Olcvikienės ir antstolio A.Selezniovo vadinimą nusikaltėliais, nors parašykite. Negalite, kiek gavote? Mano tel. 8 662 33770.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS