Ieškos žmogų spardžiusio apsaugininko | kl.lt

IEŠKOS ŽMOGŲ SPARDŽIUSIO APSAUGININKO

47 metų vyras apskundė didžiausio Klaipėdos prekybos centro apsaugos darbuotoją smurtu. Šį įvykį matė ir niekuo dėtas liudininkas.

Praėjusią savaitę socialiniame tinkle vyras pasidalijo matytu vaizdu, kai į vyrų tualetą prekybos centre atėjo apsaugininkas ir, radęs vienoje kabinoje užmigusį pusamžį žmogų, ėmė jį spardyti.

Įvykio liudininkas ėmė šaukti, bandydamas gelbėti gulintįjį, tada, kai jam jau buvo spirta ne mažiau penkių kartų.

"Žinau, sakysite narkomanas, "bomžas". Bet ne tame esmė. O ir kas bebūtų, narkomanas, "bomžas"... Žmogaus spardyti negalima už tai, kad "nulūžo" tualete", – piktinosi incidentą stebėjęs atsitiktinis įvykio liudininkas ir teigė būtinai liudysiantis, ką matęs.

Žmogaus spardyti negalima už tai, kad "nulūžo" tualete.

Vyras matė, kaip sumuštas žmogus išsikvietė greitąją pagalbą, medikai suspardytą žmogų išsivežė.

Kitos dienos rytą tas pats žmogus pranešė draugams, kad internete jo įrašas apie apsaugininko elgesį buvo ištrintas, vadinasi, atsakingi darbuotojai jį pastebėjo.

Užvakar Klaipėdos policijos komisariate apsilankė 47 metų vyras ir parašė pareiškimą. Jame nurodė, kad vasario 22 dieną, 18.20 val., jis užmigo prekybos centro tualete.

Toliau pareiškime dėstoma, kad į tualetą atėjo apsaugos įmonės darbuotojas ir jam kelis kartus įspyrė.

Apie 19 val. jį į ligoninę išvežė greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Gydytojai diagnozavo krūtinės sumušimą, sužeidimą vyras gydėsi ambulatoriškai.

Iš tiesų, nukentėjusysis neketino skųsti apsaugos darbuotojo. Policija apie įvykį sužinojo, kai apie sumuštą pacientą pranešė ligoninės medikai.

Pareigūnai patys rado sumuštąjį ir paragino ateiti paaiškinti įvykio aplinkybes.

Vyras neneigė mėgstantis išgerti, tačiau policijoje jis nėra buvęs ir jokie jo įvykdyti teisės pažeidimai nėra fiksuoti.

Bendrovės "Eurocash1", vykdančios prekybos centro apsaugą, vadovas, prisistatęs tik Justu, tikino apie įvykį nieko nežinąs.

Policijos pareigūnai tikino, kad įprastai panašiais atvejais nukentėjęs asmuo turi bylinėtis dėl patirtos skriaudos, tačiau, kai įvykį pamato ir niekuo dėti žmonės, kuriuos jis sukrečia ar kitaip emociškai paveikia, kaltininkas gali būti baudžiamas už viešosios rimties sutrikdymą.

Šis įvykis galėtų būti vertinamas kaip neturintis didelės reikšmės.

Tačiau verta prisiminti, kad sausio pradžioje sukčiavimu mokant už prekes įtartas vaikinas tame pačiame prekybos centre nudūrė apsaugos darbuotoją.

Šiurpios žmogžudystės aplinkybės buvo užfiksuotos vaizdo įrašais, iš kurių aiškėja, kad apsaugininkai mušė įtariamąjį.

Rašyti komentarą
Komentarai (39)

cha cha

Taigi cia visiskai skirtingos apsaugos, ten kur dirbo nuzudytasis visai kita imone. Ir labai keista jog zurnalistas ar zurnaliste turi tokios info apie ikiteismine medziage. Gal neturi ir tik fantazuoja? Na, reikia palaukti teismo. As pats esu apsauginis ir man pofik jog tie bamzaros ten prisika ir miega tualetuose, zvengiu is klientu kai skundzias jog sudais istepliota viskas. As b dejau uz tokia alga dar bomzus ka spardyti ir tampyti pradesiu, bandziau isvilkti apsimyzusius apsiskusius, tai tuoj mobilius visi klykdam isistrauke ir grasino jog sesiu, tai palikau apsisikusi guleti tarp zmoniu, krc vapsce p man, nors ir kliemntai net kai kurie ir valdzia mano parduotuves loja, bet vis tiek labai daug neuzdirbu dura stumiu ir tiek. Baigiu mokslus ir saunu i UK vis tiek, p viskas dabar :) Patariams Eurocashininkams - nelieskit tu bomzu, tegul ten visi miega ir kiti klientai ant grindu gales daryti kakius visiems matant :)

2žinančiam

Esi debilas ir tiek. Duodu prišikti kepurę, kad pirmas spirtum, jei tas bomžas ištrauktų tamtos piniginę. O jei bomžas niekur neina, tai vien jo išvesdinimas už parankių gali reikšti bomžo pareikškimą ir abdukciją. Po to tūpo žurnaliūgos rašinį ir kvailių komentarus. O pezalus apie stebuklingąjį užsienį pasilikit fantastikos knygoms.

Meilė

Yra sakoma, kad žmoniją išgelbės tik grožis ir meilė. O čia nebuvo nieko: nei grožio, nei meilės, nei tvarkos. Užsienyje ateitų apsauginis, išsiaiškintų kodėl žmogus miega tualete ir išsivestų. Žmogaus spardymas, tai jau chuliganizmas ir dar viešoje vietoje, tai galėjo matyti ir vaikai. Įgaliojimų viršijimas, tai tarnybinis pažeidimas. Nesivaldymas- psichikos sutrikimas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS