Jūros šventės šurmulyje – girti vairuotojai, vagystės ir konfliktai | kl.lt

JŪROS ŠVENTĖS ŠURMULYJE – GIRTI VAIRUOTOJAI, VAGYSTĖS IR KONFLIKTAI

  • 7

Uostamiestyje ūžiančioje Jūros šventėje pareigūnams vakar netrūko darbo. Gauti pranešimai dėl vagysčių ir konfliktų, o labiausiai „pasireiškė“ girti vairuotojai.

Kaip praneša Klaipėdos policija, šeštadienį buvo gautas 35-erių metų Klaipėdos rajono gyventojos pareiškimas, kad tą pačią dieną apie 16.40 val. Jūros šventės metu, veikiausiai Danės gatvėje iš moters rankinės ilgapirščiai ištraukė juodą piniginę su 90 eurų, asmens dokumentais. Padaryta žala – 140 eurų.

Panašiu metu gautas dar vienas pranešimas apie vagystę. 49-erių metų vyras informavo, jog Klaipėdoje, Taikos pr., greta maisto prekių parduotuvės paliko neprirakintą savo "Diamant" markės dviratį "Diamant", o sugrįžęs jo neberado. Kaip teigia apvogtasis, dviračio vertė – 300 eurų.

Po 18 val. sulaukta dar vieno pranešimo. Jame 55-erių metų Šiaulių gyventojas teigia, kad būdamas Smiltynės paplūdimio bare paliko savo kuprinę su 150 eurų, telefonu "Nokia 3310", kitais daiktais, o grįžęs po kelių minučių kuprinės neberado.

Prieš pat vidurnaktį uostamiestyje, Nendrių gatvėje pareigūnai sustabdė įtartinai manevravusį automobilį "Renault Scanic", jį vairavusiam 46-erių metų vyrui nustatytas 2.14 prom. girtumas. Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Artėjant 1 val. nakties sulaikyta ir kita neblaivi 60-ies metų vairuotoja. Ji įkliuvo Sausio 15-osios g. vairuodama lengvąjį automobilį "Ford Focus". Moteriai nustatytas 1.64 prom. girtumas, ji uždaryta į areštinę.

Apie 3 val. fiksuotas konfliktas tarp taksi vairuotojo ir kliento. Kaip praneša policija, kivirčas įvyko Šilutės pl. 42-ejų metų taksi vairuotojas pranešė, kad klientas neatsiskaitęs už suteiktas taksi paslaugas, įvykus žodiniam konfliktui, viešoje vietoje jam trenkė ir išmušė kelis dantis. Įvykio vietoje sulaikytas 31-erių metų užpuolikas, jis uždarytas į areštinę.

Neramu buvo ir Palangoje. Apie 18.46 val. pareigūnai sulaukė žinių, kad Žuvėdrų g. kilo konfliktas tarp neblaivių sugyventinių. Paaiškėjo, kad 25-erių metų (1.87 prom.) Šalčininkų rajono gyventojas konfliktavo su 30-mete sugyventine (2.39 prom.). Per konfliktą moteris ranka sužalojo vyrui kaklą, grasino peiliu. Policija praneša, kad namuose tuo metu buvo ir mažametis vaikas. Jis perduotas Vaiko teisių apsaugos specialistams.

Dar vienas neblaivus vairuotojas sulaikytas apie 15.30 val. Kretingoje esančioje Trakų g. Pareigūnų dėmesį patraukė įtartinai manevravęs automobilis "Ford Galaxy". Jį sustabdžius paaiškėjo, kad 37-erių metų vairuotojas smarkiai apgirtęs. Jam nustatytas 3.15 prom. girtumas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

R

Taip, Klaipėdoje taxi kainos nenormalios. Tik vienas vairuotojas sąžningas buvo ir paėmė tiek, kiek rodė taksometras (viešėjom kelias d.)

Petras

Negaila man to taksisto. Speju, taksometro nejunge, uzsiprase nerealios kainos, na ir gavo i dudele... Turbut to nesitikejo, nes musu zmones labai mandagus ir tolerantiski net kai mausto, turbut koks emigrantas grizes uzvoze :D

Petras

Negaila man to taksisto. Speki, taksometro nejunge, uzsiprase nerealios kainos, na ir gavo i dudele... Turbut to nesitikejo, nes musu zmones labai mandagus ir tolerantiski net kai mausto, turbut koks emigrantas grizes uzvoze :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS