Klaipėdiečio namuose pareigūnai aptiko 531 pakelį kontrabandinių cigarečių | kl.lt

KLAIPĖDIEČIO NAMUOSE PAREIGŪNAI APTIKO 531 PAKELĮ KONTRABANDINIŲ CIGAREČIŲ

  • 2

Trečiadienį Klaipėdos policijos pareigūnai sulaikė 1952 m. gimusį klaipėdietį, kuris gabeno 10 pakelių cigarečių nepaženklintų LR banderolėmis ir 0,2 ml stiklinį butelį, kuriame buvo rudos spalvos skystis turintis naminės degtinės kvapą.

Turėdami informacijos, kad asmuo savo gyvenamojoje vietoje laiko ir realizuoja tabako gaminius ir galimai namų gamybos stiprius alkoholinius gėrimus, pareigūnai patikrino ir asmens namus.

Patikrinimo metu rasti ir paimti 236 pakeliai cigarečių be akcizinių banderolių ir 295 cigarečių pakeliai su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Viso paimtas 531 (penki šimtai trisdešimt vienas) pakelis cigarečių, kurių muitinė vertė 1580,87 eurai.

Dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo ir laikymo pažeidžiant nustatytą tvarką vyro atžvilgiu pradėta administracinio nusižengimo teisena.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Asilas

Čia matyt pas tatini cigarečiu prekeivi kuris prie turgaus P.Lomsargi nuskriaude liko be nieko bet ant kitos dienos vel bus prekyba.

zenonas

Klaipėdos antstolis A.Selezniiovas, bendradarbiaudamas su nusikalstama gauja, viena iš jų teisėja V.Olcvikienė suklastoję dokumentus viską spręsdami tik raštu, prie Klaipdos su gaujos nariais pasidalijo 9 ha žemės. Pasiskolinau 100 000Lt mokėjau kas mėn po 1,500 Lt. Pardaviau butą, grąžinau per banką 100 000 Lt., o ši nusikaltėlių banda, viską išsidalijo. Žemės vertė įkeitimo metu buvo 400 000 L.t Per TV sako antstolių atlygis mėn 15 000 eurų. čia dienos atlygis, o ne mėnesio. Skaičiuojate cigaretes, o baditiškai užvaldančių žemių nematote. Mano tel. 8 662 33770

SUSIJUSIOS NAUJIENOS