Klaipėdietis parduotuvėje pavogė loterijos bilietų | kl.lt

KLAIPĖDIETIS PARDUOTUVĖJE PAVOGĖ LOTERIJOS BILIETŲ

Klaipėdietis prekybos centre įsigudrino atvirai pavogti loterijos bilietų, o pasprukti jam nesutrukdė net parduotuvės darbuotojai.

Incidentas nutiko penktadienio rytą, 8 val. 12 min. Taikos prospekte esančiame prekybos centre vyrui pavyko įvykdyti atvirą vagystę.

Prekybos darbuotojai nepastebėjo, kaip vienas iš pirkėjų šeimininkauja atsirakinęs vieną kasos aparatų. Darbuotojai šūktelėjo, kad vyras nieko neliestų, tačiau šis pasigriebė kelis loterijos bilietus ir, užsikišęs juos už megztinio, nėrė laukan. Jį dar mėgino sučiupti apsaugininkas, tačiau vyrukas, lyg žaltys išsprūdo iš rankų.

Peržiūrėjus vaizdo įrašus kamerų, kurios stebi prekybos salę, paaiškėjo, jog vagišius niekam nematant pasiėmė nuo kasos aparato bilietų dėžutės raktą ir ją atrakino. Klaipėdietis dalį bilietų padėjo atgal, o išsirinko tris skirtingų rūšių bilietus.

Policija aiškinasi kas nugvelbė loterijos bilietus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Irena

Tai nesuprantu kaip pasieme rakta atsirakino , kazkaip keista o tai parduotuves apsauginiai , pardavejos kur buvo kazkaip keista, kur nereikia tai apsauginiai stovi vos ne kiekviena itariai apziurineja, net pasijauti kaip tikrai butum ka pavoges

Zelemunčikas

Lochatronščikai,gėjai,vagys visi yra Lietuvos piliečiai.Bausti atleisti negalima.PS.kablelį padėkite patys.

Zelemunčikas

Lochatrono reklama Klaipėdoje.Visi tie lochotronščikai yra įstatymo saugomi vagys,kaip jie ekranuose besimaivytų bei besidabytų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS