Klaipėdoje užpultos ir apiplėštos dvi moterys | kl.lt

KLAIPĖDOJE UŽPULTOS IR APIPLĖŠTOS DVI MOTERYS

Uostamiestyje tą pačią naktį užpultos ir sumuštos dvi moterys, kurios buvo apiplėštos.

Policijai pareiškimą parašė 1957 m. gimusi klaipėdietė, kuri nurodė, jog lapkričio 23 d., 18 val. 30 min., ties vienu Smiltelės g. namu iš už nugaros priėjęs nepažįstamas vaikinas ranka trenkė du kartus į ausies sritį, ją apsvaigino ir iš rankų išplėšė rankinę bei pabėgo.

Moters rankinėje buvo piniginė, banko mokėjimo kortelė, leidimas gyventi Lietuvoje, mobiliojo ryšio telefonas, raktai. Nuostolis – 760 eurų. Įtariamojo požymiai: apie 30 metų, apie 175 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, vilkėjo pilkos spalvos striukę su gobtuvu, sportines tamsios spalvos kelnes. Pradėtas plėšimo tyrimas.

Antroji nukentėjusioji, gimusi 1974 m., policijai pranešė, jog lapkričio 23 d., apie 21 val. 30 min., tarp Statybininkų pr. namų prie jos iš už nugaros pribėgo vienas nepažįstamas vyriškis, trenkė, stūmė į nugarą ir iš rankų jėga ištraukęs rankinę pabėgo. Joje buvo piniginė su dokumentais. Įtariamojo požymiai: amžius – apie 25 metai, stambaus kūno sudėjimo. Buvo apsirengęs juoda striuke (ant rankovių – balta juostelė) su gobtuvu. Tiriamas plėšimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

as

visur yra baisu ir nesaugu vaiksciot,nebent su slidininko kostiumu ir gink dieve nieko tamsoj su savim nesinest....

Dana

Pro Vaidilos k/t baisu po darbo eiti 18 val knibžda baisuokliu po pusaitem, niekam neįdomu nei tvarkyt nei gaudyt

Kur kameros?

Nesupratau, kaip Simonitytes gatveje kameros, is kur jos atsirado? Tai kodel nepastatomos Alksnynes gatveje prie 3 namo, ten amzinas bor-delis. Siandien kas darosi, neitiketinas vaizdelis ir taip kiekviena savaitgali......imkite brangiau, bet tvarka turi buti.Gaila, kad neskaito klerkai, jiems viskas vienodai. Alga korteleje vis tiek atras.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS