Klaipėdos senamiestyje prie baro užpuolikas aukai sulaužė kaukolę | kl.lt

KLAIPĖDOS SENAMIESTYJE PRIE BARO UŽPUOLIKAS AUKAI SULAUŽĖ KAUKOLĘ

Šeštadienį veikiausiai pasilinksminti išėjusi pora vakarą užbaigė ligoninėje.

Apie pirmą valandą nakties pareigūnai gavo pranešimą, kad Žvejų gatvėje prie baro sumuštas maždaug 35 m. vyras.

Kaip paaiškėjo, aukai buvo sutrenkta galva, bėgo kraujas. Užpuolikas buvo vienas, juoda striuke ir šortais, labai aukštas, nubėgo link Teatro aikštės.

Į įvykio vietą atvykusiems policijos pareigūnams 1987 m. gimusi moteris paaiškino, kad jos vyrui konflikto metu nepažįstamasis spyrė į galvą ir pasišalino. Diagnozė: kaukolės lūžis, smegenų kontuzija. Vyras gydomas Neurochirurgijos skyriuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

non admirare

nieko nuostabaus. Visur pirmaujame nusikaltimais, agresija veržiasi per siūles, ne-kultūra visur Žemaitiškus budulius reikia į bažnyčias varyti, o ne į "pubus".

Vardas*

Kuris senamiestis neturi baru ar naktiniu vietu? Jus gal atsipeikekit? Cia ne barai kalti ar alkocholis , o kultura. Nustokim badyt pirstus i istaigas , kulturos, bei pagarbos stygius valdo miesta. Kai pradesit mylet viena kita , tada netrugdys niekas.

Vėtra

O aiškino , o įrodinėjo senamiesčio gyventojams miesto vadovai , kad naktiniai barai tai - gėris , kurio niekaip nesupranta čia gyvenantys. Kad jie reklamuoja miestą , pritraukia žmonių į senamiestį , be jų jis būtų miręs ir numiręs . Pjaukitės , daužykitės nes to siekia miesto vadovai .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS