Laukininkų gatvėje siautėjo plėšikas | kl.lt

LAUKININKŲ GATVĖJE SIAUTĖJO PLĖŠIKAS

  • 8

Klaipėdoje per pusdienį vienoje gatvėje buvo apiplėšti du žmonės – vaikas ir pensininkė. Abu užpuolė nežinomas jaunuolis.

Trečiadienį apie 7.45 val. Laukininkų gatvėje, prie namo laiptinės, apie 13-kos metų berniukas iš 10-ties metų mergaitės striukės priekinės kišenės pavogė 100 eurų vertės telefoną „Samsung Galaxy A5".

Vaiką apiplėšė berniukas, apsirengęs tamsios spalvos striuke su mėlyna juosta, ant lūpos turintis randą, skelbia policija.

Tą pačią dieną apie 13.20 val. toje pačioje Laukininkų gatvėje, iš už nugaros pribėgęs nepažįstamas jaunuolis sugriebė už 65 metų moters rankinės, stipriai patraukęs ją išplėšė iš rankų ir nubėgo.

Pagrobtoje rankinėje buvo 150 eurų telefonas, odinė 30 eurų piniginė, asmens tapatybės kortelė, pensininko pažymėjimas, vairuotojo pažymėjimas, pusmečio miesto transporto bilietas, kurio vertė 70 eurų, elektroninis važiavimo bilietas, kurio vertė 20 eurų, 30 eurų grynaisiais, raktai, 100 eurų vertės akiniai skaitymui. Pagrobtos rankinės vertė – 50 eurų.  

Iš viso padarytas 450 eurų nuostolis.

Klaipėdietė nurodė, kad ją užpuolė apie 16-18 metų vidutinio kūno sudėjimo vaikinas, jo ūgis apie 175-180 centimetrų. Vilkėjo tamsiai mėlyna striuke, tamsiai mėlynomis kelnėmis, ant galvos buvo užsimovęs tamsios spalvos megztą kepuraitę.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

klp

paaugliai pas mus yra "šventos karvės". Ir nieko nuostabaus, nes reformas dėl globos namų pertvarkos inicijuoja "bergždžios karvės", kurios pačios gyvena saugiu atstumu nuo tų beglobių. Keista tik ta "tarybinė" vietinės valdžios pozicija -jei liepia ėsti žolę, reiškia ji yra skani. Laukiu nesulaukiu, kada koks "reformuotas" beglobis paskers kokį artimą tiems "skanios žolės" gurmanams žmogų. Žinau, tai amoralu, bet .....

kas per betvarkė

Kiek dar policija miegos,vidury baltos dienos jau plėšia paaugliai,to nebuvo net tarybiniais laikais.Nepilnamečiai siautėja ir nebaudžiami,visa tai vyksta tame rajone,tai Simonaitytės,tai Laukininkų gatvė.Kodėl netvarkomi tie globos namai,ko laukiama?kol žudyti pradės?

Sg

Liberalų narkomanų miestas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS