Mergina apgauta: liko ir be pinigų, ir be koncerto | kl.lt

MERGINA APGAUTA: LIKO IR BE PINIGŲ, IR BE KONCERTO

  • 5

Ketvirtadienį į uostamiesčio pareigūnus kreipėsi klaipėdietė, kuri sumokėjo už bilietus į koncertą, tačiau pakliuvo į sukčių spąstus.

25-erių mergina pranešė, kad spalio 19 d. internetiniame puslapyje skelbiu.lt aptiko skelbimą, kad parduodami bilietai į Andrea Bocelli koncertą Kaune. Tą pačią dieną susirašius žinutėmis su nepažįstamu pardavėju mergina sutarė, kad perka du bilietus už kiekvieną mokėdama po 100 eurų.

Spalio 19 d. iš savo banko sąskaitos į nurodytą sąskaitą mergina pervedė 100 eurų. Praėjus kelioms minutėms nukentėjusioji el.paštu gavo bilietą į koncertą kitos moters vardu. Gavusi bilietą, nukentėjusioji į tos pačios pardavėjos sąskaitą pervedė dar vieną šimtą eurų už kitą bilietą.

Tą pačią dieną buvo atsiustas antras bilietas, tačiau lapkričio 4 d. su nusipirktais bilietais moteriai nuvykus į Kauną, ji į koncertą įleista nebuvo, nes bilietais jau buvo pasinaudota prieš pusvalandį.

Pradėtas tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

O

Visi, kurie pirko PAKVIETIMUS i Andrea Bocelli koncerta, sektorius 316, 7 eile 7 ir 8 vietos, atsiliepikite, kadangi bilietai netikri ir sulaikytas kaltininkas! Keli asmenys pardavineja skirtingais telefono numeriais bilietus i Adam Lambert ir Andrea Bocelli. Kreipkitės į Žyrmūnų 139 A, Vilnius

usas

:D

Hm

Pagal banką jei norės policija atsekė aferistus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS