Minijos gatvėje – susmukęs jaunuolis su švirkštu | kl.lt

MINIJOS GATVĖJE – SUSMUKĘS JAUNUOLIS SU ŠVIRKŠTU

Kvaišalų platinimu garsėjančioje Minijos gatvėje vėlyvą šeštadienio vakarą Klaipėdos policijos pareigūnai aptiko gulintį jauną vyrą. Šalia jo mėtėsi švirkštas su skaidriu skysčiu, veikiausiai – narkotikais.

Jaunuolis rastas apie 22.30 val. Minijos gatvėje esančio daugiabučio namo laiptinėje, trečiajame aukšte. 1988 m. gimęs vyras voliojosi ant žemės, greta jo gulėjo švirkštas su skaidriu skysčiu. Ko gero, tai – narkotinė medžiaga. Pareigūnai vyrą sulaikė ir uždarė į areštinę.

Tą patį šeštadienį Baltijos prospekte – dar vienas incidentas, susijęs su narkotikais.

Maisto prekių parduotuvės apsaugos darbuotojas policijos pareigūnams perdavė plastikinį maišelį su augaline medžiaga, veikiausiai – kanapėmis.

Maišelį prie kasos, atsiskaitydamas už prekes, pametė nežinomas asmuo. Narkotikus pametęs vyras galėjo būti užfiksuotas parduotuvės vaizdo stebėjimo kameromis. Vaizdo įrašai perduoti policijai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

na ir parasyta !

...vyras voliojosi ant zemes...Pareigunai vyra sulaike ir uzdare i arestine. Geras :-) ,turbut buvo sunku vyra sulaikyt,pagaut :-) Gal reikejo geriau jam ta doze iki galo suleist ir tegul guli toliau,ilsesi...

Elnias

Ar prades "tupdyti i tupykla" ne tik uz narkotiku platinima, bet ir uz vartojima? Bausmes reikia skirti kuo grieztesnes, o kas is valdzios strukturu remia narkomanus ir platintojus, tiems skirti maksimalias bausmes.

Anonimas

Kvaišalų platinimu garsėjančioje Minijos gatvėje --- bet jei ta gatve jau tiesiog garseja Narkotiku platinimu ,policija nieko nedaro. Vadinasi policijai tai palanku... kaip ir žino ,kad Debreceno ar Kauno gatvėse..Turėtų būti reidai ,kaip ,kad dėl alkoholio vairuojant.. juk žmones skundžiasi , bet metai is metu tas pats.. Kazkas policijoje neblogai uždirba ..Tik kas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS