Nauja kelių „žvaigždė“ – mirtinai girta klaipėdietė | kl.lt

NAUJA KELIŲ „ŽVAIGŽDĖ“ – MIRTINAI GIRTA KLAIPĖDIETĖ

Penktadienį prasidėjęs girtų vairuotojų vajus tęsėsi ir savaitgalį.

Neblaivūs vyrai prie vairo jau nieko nebestebina. Šeštadienį sulaikyti du neblaivūs užsieniečiai, vienas jų siūlė kyšį, na o pareigūnus labiausiai pribloškė jauna mirtinai girta klaipėdietė, kuri į alkoholio matuoklį „pripūtė“ daugiau nei 4 promiles.

Šeštadienio rytą apie 10 val., Jakų žiedinėje sankryžoje, Klaipėdoje, policijos reido metu sustabdytas automobilis „VW Passat“. Patikrinus automobilio vairuotojo dokumentus, paaiškėjo, kad automobilį vairavo 61-erių Latvijos pilietis. Nuo automobilio vairuotojo sklido alkoholio kvapas, akys buvo paraudusios. Vyras teigė, kad išvakarėse vartojo alkoholį.

Paprašius pūsti į alkoholio matuoklį, vairuotojas prašė neduoti pūsti ir siūlė pinigų sumą, jos neįvardydamas. Jis buvo įspėtas dėl atsakomybės. Patikrinus buvo nustatytas 1,65 prom. girtumas.

Įpūtęs į alkoholio kiekio matuoklį, vyras dar kartą siūlė pinigus juos rodydamas. Pradėtas papirkimo tyrimas.

Šeštadienį netoli Kretingos, Rubulių kaimo teritorijoje, pareigūnai gavo pranešimą dėl nesaugaus vairavimo. Sustabdę automobilį „Nissan Primastar“, kurį vairavo Lietuvoje gyvenantis Ukrainos pilietis, gimęs 1972 m., alkoholio matuokliu jam nustatė 2.57 prom. girtumą. Vairuotojas atvežtas į areštinę.

Na o tą pačią dieną apie 17.40 val., Taikos prospekte, Klaipėdoje, patruliai sustabdė automobilį „Kia Sportage“. Jį vairavo 1985 m. gimusi klaipėdietė, kuriai alkoholio matuokliu nustatytas 4.01 prom. girtumas. Vairuotoja sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Panaikinti

Komentarų nereiktų,nebent keikūnų. Tačiau bausti,GRIEŽTAI BAUSTI - reikia. Ne simboliškai. Ne simboliškai, o LABAI GRIEŽTAI !!! Ir visus nusikaltėlius ( tame tarpe ir visokius vadovus -es, ir seimūnus ! ).Dabar baisi betvarkė VISOJ LIETUVOJ ir VOS NE VISAIS KLAUSIMAIS .Pasižiūrėkit,kas darosi su gamta :miškais,pakrantėmis,jų pastatais,orgijomis," damomis" ir t.t.,ir t.t. Įžulūs ,amoralūs valdininkai,jaunimas. Jokios teisingo,tikro baudžiamumo. JOKIOS TEISYBĖS !

tautybe?

kam tautybe? kas pasikeis? o tuos kurie girti vazineja tikrai reikia viesinti.

privaloma

reklamuoti netik asmenybe bet ir tautybe kas nedaroma ir samoningai slepiama....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS