Netikėtumas uostamiestyje: neblaivūs vyrai smurtavo naudodami plaktukus | kl.lt

NETIKĖTUMAS UOSTAMIESTYJE: NEBLAIVŪS VYRAI SMURTAVO NAUDODAMI PLAKTUKUS

  • 9

Pirmadienį ir antradienį policijai pranešta apie du atvejus, kai neblaivūs asmenys smurtavo naudodami plaktukus.

Klaipėdos apskrities policijos duomenimis, pirmadienį apie 16.40 val. Rietavo rajone esančiame Pajūrio kaime 1992 metais gimęs vyras, kuriam nustatytas sunkus 3,39 promilės girtumas, namuose kelis kartus trenkė plaktuku tėvui į kaklą.

Pirmąją šių metų dieną Klaipėdoje, Minijos gatvėje, vyras užpuolė ir sužalojo kaimyną.

Nustatyta, kad 1967 metais gimęs vyras, kuriam nustatytas sunkus 2,59 promilės girtumas, kaip manoma, plaktuku, sužalojo kaimyną. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

“Profesoriui”, kuris atsake anonimui

Gal Tamsta tikrai koks profesorius… zinote kur randasi Pajurio kaimas… zinote net kad yra tokia upe Jura (!!!)… akujienas pasiekimas… tik neaisku prie ko cia ta upe… Apsvietete mums protus… neikainojamai praturtinote musu ziniu bagaza… tiesiog vunderkindas… Turbut ir pagalbineje kaimo mokykloje pirmas ranka keldavote, kai mokytoja ko paklausdavo… Gerbiamasis kaimu zinove, jei moketumete skaityti, butumete suprates, kad niekas negincijo, kad Pajurio Kaimo nera Rietavo sav. Pastaba buvo del to, kad sis kaimas straipsnio pavadinime kazkodel buvo priskirtas Uostamiesciui. Bet panasu, kad Jums tai buvo per sunku suprasti. Kita karta tiesiog paprasykite kad perskaitytu protingesnis ir paaiskintu apie ka straipsnis arba skaitykite koki vaikiska teksta. Tamstai, besidominciam LT geografija, galiu pasakyti, kad Pajurio kaimas randasi ir Silales rajone. Ten pat yra ir Pajuralio kaimas.

Dar karta debilui

Saves pazinimui: Lengvas protinis atsilikimas – debilumas (lot. dēbilitās). Debilų IQ yra 50 - 70. Intelektiniai gebėjimai apytiksliai atitinka 8-12 metų vaiko išsivystymą. Šį protinį atsilikimą sunku diagnozuoti, ypač atskirti nuo apleistų, neauklėjamų ar lėtinėmis ligomis sergančių vaikų. Kasdieniame gyvenime šie asmenys paprastai atrodo sveiki, yra normaliai judrūs ir aktyvūs, tačiau jų gebėjimai mokytis, samprotauti bei adekvačiai suvokti veiksmus ir aplinką akivaizdžiai prastesni nei sveiko žmogaus. Dažnai trūksta konstruktyvumo, vartojamas žodynas skurdus, nėra arba silpnas abstraktus analitinis mąstymas – gebėjimai matyti bendrą vaizdą, apibendrinti, susieti simbolius, įvykius ar reiškinius, numatyti galimas pasekmes ar priežastis. Visuomet kaltina aplinką ir/ar aplinkinius, neturi savikritikos bei kritinio mąstymo, apatiški arba radikalūs, silpnas humoro jausmas. Dažnai egocentriški, grubūs, lengvai pasiduoda įtaigai, nesuvaldo emocijų bei potraukių, linkę į impulsyvumą.

Dar karta debilui

O gal tamsta galvojate, kad Pajurio kaimas tikrai yra uostamiestyje? Debilu mokykloj tokie zemelapiai buvo ar Bangu gatveje?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS