Pagalbos šaukėsi karjeruose įstrigusi paauglė | kl.lt

PAGALBOS ŠAUKĖSI KARJERUOSE ĮSTRIGUSI PAAUGLĖ

Ugniagesiai-gelbėtojai Joninių išvakarėse skubėjo į pietinėje miesto dalyje esančius karjerus. Pagalbos šaukėsi mergina, kuri tvirtino, kad skęsta.

Bendrasis pagalbos centras apie įvykį pranešimo sulaukė penktadienį apie 22 val. Paskambinusi mergina aiškino, kad pakliuvo į nelaimę Perkėlos gatvėje esančiuose karjeruose. Ji tvirtino, kad skęsta.

Į nurodytą vietą nuvykę ugniagesiai-gelbėtojai rado 16 metų merginą įklimpusią vandens telkinyje. Ji buvo įsipainiojusi į žoles. Ugniagesiai-gelbėtojai jai padėjo grįžti į krantą. Ką paauglė veikė karjeruose, neaišku.

Joninių išvakarėse didesnis dėmesys buvo skiriamas ir per miesto centrą tekančiai Danei, kanalui, juosiančiam Jono kalnelį. Kaip ir kasmet čia patruliavo paplūdimiuose dirbantys gelbėtojai.

Biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki tvirtino, kad incidentų neužfiksuota.

„Paprastai per Jonines jų ir nebūna. Atvejai, kai žmonės neleistinose vietose neria ar įkrenta į upę, šokinėja nuo tilto pasitaiko kitų švenčių metu. Tam įtakos turi ir orai. Kai karšta, žmonės būna, kad žmonės sugalvoja atsigaivinti, maudydamiesi neleistinose vietose“, – pasakojo pavaduotojas.

Šeštadienis uostamiesčio paplūdimiuose buvo niūrus. Jie buvo tušti. Oro temperatūra siekė vos 14 laipsnių šilumos. Baltijos jūros vandens ties Klaipėda – 15 laipsnių šilumos.

Greitosios pagalbos medikų teigimu, po Joninių ypač didelio iškvietimų pagausėjimo nesulaukta.

Po pietų jų buvo apie 50. Miestiečiai skundėsi įprastai negalavimais: pilvo ir galvos skausmais, kraujotakos sutrikimais, aukštu kraujospūdžiu. Buvo ir apsinuodijusių alkoholiu.

„Įprastas šeštadienis. Savaitgaliais visada sulaukiame daugiau iškvietimų, lyginant su darbo dienomis“, – tvirtino Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

komentatorius

per miesto centrą tekančiai Dangei..

nu nu

..penktadienį apie 22 val. Paskambinusi mergina aiškino, kad pakliuvo į nelaimę Perkėlos gatvėje esančiuose karjeruose. Ji tvirtino, kad skęsta... Tai ka, i vanduo lipa su mobilka??:)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS