Paieškos neatnešė naujienų dingusio azijietiškos išvaizdos paauglio istorijoje | kl.lt

PAIEŠKOS NEATNEŠĖ NAUJIENŲ DINGUSIO AZIJIETIŠKOS IŠVAIZDOS PAAUGLIO ISTORIJOJE

Visą savaitgalį ir praėjusios savaitės antroje pusėje ieškoję nežinia kur esančio 17-mečio Daniilo Aleksanderio Demiaškino Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai kol kas paguodžiančių žinių jo mamai neturi.

Vaikinas iš namų Varpų gatvėje išėjo sausio 10-osios naktį, tarp 3 ir 7 val. Išeidamas jis nepasiėmė telefono, neturi jokių priemonių, leidžiančių su juo susisiekti. Vaikinas nepaliko jokios užuominos, kur ir kodėl išėjo.

Dingusysis mėgo kompiuterinius žaidimus, žaisdavo susisiekęs su bendraminčiais internetu. Pareigūnai apsilankė visose interneto kavinėse, kur mėgsta laiką leisti paaugliai, bendravo su jo draugais. Kol kas paieškos buvo bevaisės.

Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl paauglio dingimo.

Nepilnametis yra apie 176 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, juodų plaukų.

Vilkėjo tamsiai mėlynos spalvos striukę iki kelių su gobtuvu (gobtuvo kraštai apsiūti kailiu), žalsvos spalvos laisvalaikio kelnes, tamsiai mėlynos spalvos sportinį megztinį su gobtuvu (megztinio viduryje yra pavaizduota Norvegijos vėliava), avėjo rudais aulinukais. Ieškomas vaikinas galbūt turi juodą kuprinę su „Nike“ ženklu.

Ieškant nežinia kur esančio vaikino tikimasi visuomenės pagalbos. Informacija apie dingusį D.A.Demiaškiną skelbiama visose informacijos priemonėse, Klaipėdoje ant stulpų, stotelėse bei kitose viešose vietose išklijuoti skalbimai su prašymu padėti ieškant šio paauglio.

Turinčius informacijos apie vaikino buvimo vietą maloniai prašome pranešti ją tel. 870062040, 861820077 arba 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Anonim

Ekstrasensus I pagalba.

Geka

Gal uzbaigsit cia gincytis?! Esme tame, kad zmones dingsta ir niekas nesiima tai pazaboti!

teta

tikrai is kai kuriu komentaru matosi kokie yra zmones tai ir musu gyvenimas panasus vien tik tyciojimaisi ir uzgauliojimai vienu zodziu nera zodziu zinoma gaila vaikino yra pas daug suzverejusiu zmoniu kuriems nepatinka svetimsaliai o kaip mes nuvaziuojam i kita sali i mus ziuri irgi taip pat lazda turi du galus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS