Paplūdimio aikštelėje siautusių "drifto“ mėgėjų laukia baudos | kl.lt

PAPLŪDIMIO AIKŠTELĖJE SIAUTUSIŲ "DRIFTO“ MĖGĖJŲ LAUKIA BAUDOS

Klaipėdiečio vairuotojo šį savaitgalį nufilmuota medžiaga tapo įkalčiu Kelių policijos biuro pareigūnams nubaudžiant keturis kelių erelius.

Klaipėdiečio vairuotojo šį savaitgalį nufilmuota medžiaga tapo įkalčiu Kelių policijos biuro pareigūnams nubaudžiant keturis kelių erelius.

Vairuotojas šį šeštadienį 16 val. automobiliu pasuko į antrąją Melnragę. Tačiau Neįgaliųjų paplūdimio aikštelėje vietoje pasivaikščioti prie jūros išsiruošusių klaipėdiečių, vyriškis išvydo trasa bešvilpaujančius automobilius.

Mašinų vairuotojai net buvo pasižymėję trasą automobilių padangomis. Sukdami ratu jaunuoliai burzgino mašinų variklius, mėgindami, kaip jų automobiliai čiuožia ant slidaus sniego.

Klaipėdiečio automobilyje buvo sumontuotas vaizdo registratorius. Užfiksavęs kaip automobiliai laigo po mašinų stovėjimo aikštelę, vaizdo medžiagą klaipėdietis elektroniniu paštu nusiuntė Klaipėdos Kelių policijos biuro pareigūnams.

Antradienį pareigūnai jau buvo išsiaiškinę, kas vairavo automobilius pajūryje.

„Nustatyti trys chuliganiško vairavimo atvejai ir vienas pavojingo vairavimo atvejis“, – tikino Klaipėdos Kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis.

Pareigūnai gyrė pilietišką klaipėdietį, kuris perdavė medžiagą policijai.

„Ši vieta neskirta tokiems važinėjimams. O adrenalino fanai kelia grėsmę ne tik sau, bet ir aplinkiniams. Juk paskutiniu metu jau buvo šalyje užfiksuotas nelaimingas atsitikimas, kad ant užšalusio ežero toks pasivažinėjimas nusinešė žmogaus gyvybę“, – aiškino R.Šideikis.

Pagal užfiksuotas vaizdo medžiagas pradėti administracinių teisių pažeidimų tyrimai.

R.Šideikio teigimu, jauno amžiaus vairuotojai nelabai suvokė, kad nesuvaldytas slystantis automobilis galėjo sužeisti ne tik pačius vairuotojus, bet ir į pajūrį atvykusius miestiečius.

Už pavojingą vairavimą gresia bauda nuo 400 iki 800 litų su vairavimo teisės atėmimu nuo 3 iki 6 mėnesių.

„Jei paaiškėtų, kad taip vairavo teisų neturintis asmuo, grėstų bauda nuo 1 iki 2 tūkst. litų“, – perspėjo R.Šideikis.

Už chuliganišką vairavimą numatyta bauda nuo 1 iki 2 tūkst. litų su vairavimo teisės atėmimu nuo 1 iki 2 metų. Už padarytą šį nusižengimą neturint vairuotojo pažymėjimo, gresia nuo 2,5 iki 3,5 tūkst. litų bauda.

Pareigūnai įspėja „drifto“ mėgėjus, kad šiose pajūrio vietose pareigūnai rengs reidus.

„Situaciją keliuose stebės ir mūsų pareigūnai, filmuodami eismo dalyvius. Manome, kad vienoje ar kitoje vietoje bus net pėsčiųjų pareigūnų, kurie turės kameras. Taip, kad chuliganiško vairavimo mėgėjams tikrai nepavyks išsisukti“, – perspėjo R.Šideikis.

 

GALERIJA

  • Paplūdimio aikštelėje siautusių drifto“ mėgėjų laukia baudos
  • Paplūdimio aikštelėje siautusių drifto“ mėgėjų laukia baudos
  • Paplūdimio aikštelėje siautusių drifto“ mėgėjų laukia baudos
  • Paplūdimio aikštelėje siautusių drifto“ mėgėjų laukia baudos
  • Paplūdimio aikštelėje siautusių drifto“ mėgėjų laukia baudos
Stop kadrai.
Rašyti komentarą
Komentarai (201)

Dejau skersa ant oziu

tegu susikisa tas savo filmuotas medziagas giliai i subine ir su jom uzsipisa gaidziai kurie filmuoja ir zalieji kurie baudzia nes tie gandonai negali nk nubausti nes neturi metrologines aparato patikros ir dar is ju galima prisiteisti su geru advokatu uz moraline zala smeizta ir laiko gaisinima atlyginant visus nuostolius bei advokato islaidas taip kad asta la vista pedikai

Mano vardas

Sveiki , ar gi kam nors trukdo tai ? Gi niekas nieko neskriadzia. Be to mazai paprastu civiliu ten atvaziuoja, ir greitis nedidelis . Nei diena nei nakti negalima serti. O kam filmuoti tai viska visiskai nesuprantu , ar gi zmogui nera ka veikti kad vilktis iki invalidkes , leisti savo laisva laika , po to uzdeti muzikos , ikelti i youtube. Dalba*obas? Dalba*obas!

Invalidas invalidkej

bl nesuprantu ir nesuprasiu as tu ožiu. ar kele gresme aplinkiniam? Kaziol
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS