Pareigūnai baigė penkis tyrimus dėl narkotikų platinimo | kl.lt

PAREIGŪNAI BAIGĖ PENKIS TYRIMUS DĖL NARKOTIKŲ PLATINIMO

  • 0

Klaipėdos pareigūnai pranešė baigę penkis ikiteisminius tyrimus dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimo Klaipėdoje, Palangoje ir Kretingoje.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato, policijos kriminalistai ir Klaipėdos prokurorai iš viso išaiškino 14 nusikalstamų veikų, kurios buvo padarytos 2016-ųjų vasaros sezono metu.

Baudžiamojon atsakomybėn patraukta dešimt asmenų, šešiems jų pateikti kaltinimai dėl kvaišalų platinimo, likę keturi kaltinami neteisėtu narkotikų disponavimų be tikslo juos platinti.

Kaltinamieji yra 20-34 metų, aštuoni – kretingiškiai, po vieną iš Palangos ir Panevėžio miestų.

Kratų metu rasta kanapių, kokaino ir daugiau nei 100 „ekstazi“ tablečių. Dalis tablečių su psichotropine medžiaga rasta vieno uostamiesčio restorano patalpose. Įtariama, kad narkotikai buvo platinami Klaipėdoje, Palangoje bei Kretingoje.

Šešių asmenų atžvilgiu jau paskelbti teismo nuosprendžiai. Vienam paskirtos auklėjimo poveikio priemonės, dviem – laisvės apribojimas, trys nuteisti laisvės atėmimo bausmėmis, atidedant bausmių vykdymą.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numato laisvės atėmimą nuo 2 iki 8 metų.

 

 

GALERIJA

  • Pareigūnai baigė penkis tyrimus dėl narkotikų platinimo
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS