Pareigūnai prašo atpažinti vagyste įtariamą asmenį | kl.lt

PAREIGŪNAI PRAŠO ATPAŽINTI VAGYSTE ĮTARIAMĄ ASMENĮ

  • 4

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai prašo gyventojų atpažinti vagyste įtariamą asmenį.

Prekybos centre ,,Norfa“, Šilutė, Cintjoniškių g. 13, kasininkei kasoje perskaičiuojant pinigus rastas trūkumas. Dėl vagystės įtariama nepažįstama moteris, kuriai bandė pakeisti pinigų sumą. Įvykio aplinkybių patikslinimo metu peržiūrėjus parduotuvės apsaugos vaizdo stebėjimų kamerų įrašus nustatyta, kad vagystę įvykdė pareiškėjos minima nepažįstama moteris, kuri bendravo anglų bei rusų kalbomis.

Moters požymiai: tamsaus gymio, apie 30 metų amžiaus, juodų plaukų, su savimi turėjo juodos spalvos rankinę, buvo apsirengusi melsvai žalios spalvos pusilgiu paltu, pilkos spalvos kepure su snapeliu, ant kaklo buvo užsidėjusi spalvotą šaliką, su akiniais, mūvėjo raudonos spalvos sportinius batelius.

Atpažinus moterį, vaizduojamą nuotraukose, ar turint reikšmingos informacijos, prašome pranešti Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiajai tyrėjai Vaidai Višinskaitei, tel. 8 700 64054, el. p. vaida.visinskaite@policija.lt.  arba bendruoju informacijos telefonu 8700 60000.

GALERIJA

  • Pareigūnai prašo atpažinti vagyste įtariamą asmenį
  • Pareigūnai prašo atpažinti vagyste įtariamą asmenį
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Fffff

nuotraukos vagystės negalima padidinti,kaip gali atpazinti.

Mantas

Tai kaip buvo įvygdytas vagystė nesuprantu. Jai kasininkė pati apsiriko idavusi kaškam daugiau pinigu, nemanau kad čia yra vagystė...

Anonimas

ka veikia apsauginiai? Karta maciau, kaip bego lauk, nesumokejes uz prekes(lidl)...lIr ka...moteris apsaugine, net nesiruose jo laikyti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS