Pirmadienis Klaipėdoje lėmė nelaimes vyrams | kl.lt

PIRMADIENIS KLAIPĖDOJE LĖMĖ NELAIMES VYRAMS

Pirmadienis Klaipėdoje tapo nelaiminga diena keliems vyrams, patyrusiems netikėtas nelaimes. Vienas jų – neteko kojos, kitas vis dar kovoja su mirtimi.

Gegužės 8 d., 8.25 val. jaunuolis paskambino bendruoju pagalbos telefonu ir paprašė medikų pagalbos. Jis sugebėjo pasakyt, kad yra kažkur ant geležinkelio bėgių. Greitosios medicinos pagalbos medikams teko ilgokai pavargti, kol aptvertoje bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ teritorijoje, ties Priestočio gatve rado sunkiai sužalotą traukinio 20 metų vaikiną.

Pasirodo, devintajame kelyje traukinys sužalojo jaunuoliui koją.

Panašu, kad nukentėjusysis buvo blaivus, bet dėl patirto šoko nesugebėjo atsakyti į klausimus, tad jo sužeidimo aplinkybės iki šiol neaiškios. Traukinio mašinistą ketinta apklausti antradienį.

Nukentėjusysis buvo išgabentas į Kauno klinikas, medikams nepavyko išsaugoti kojos, kairę blauzdą teko amputuoti.

Dar vienas vyras sunkiai sužeistas Dubysos gatvėje, šalia „Arenos“ sunkvežimių iškrovimo aikštelėje. Apie 14 val. vilkikų vairuotojai pastebėjo šalia vieno sunkvežimio gulintį vyrą. Jam iš burnos veržėsi putos.

Spėjama, kad 48-erių kaunietis vairuotojas buvo ištiktas priepuolio ir iškrito iš vilkiko kabinos. Atskubėję greitosios medicinos pagalbos medikai konstatavo, kad žmogus patyrė labai sunkius sužalojimus, jį ištiko koma.

Vairuotojas gydomas vienos Klaipėdos ligoninių Reanimacijos skyriuje.

Dar viena nelaimė tądien įvyko apie 16 val. Panevėžio g. ties parduotuve „Iki“. 42 metų Ukmergės g. gyventojas važiavo motociklu „Honda“ ir buvo partrenktas automobilio „Audi A4“, kurį vairavo 35-erių klaipėdietis.

Motociklininkui lūžo daugybė kaulų, jis gydomas ligoninėje.

Tik vėliau paaiškėjo, kad „Audi“ savininkas yra praradęs vairuotojo pažymėjimą, be to, jo automobilis nėra registruotas ir nebuvo patikrintas techniškai.

Motociklas taip pat neįregistruotas ir nepatikrintas techninių apžiūrų centre.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vardas

Pertrenkusiajam tai irgi gal bedu bus? :) Todel ne trims, o keturiems.

Skaičius

Tai kad tik trims!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS