Prieš Naujuosius metus uostamiestyje siaučia vagys | kl.lt

PRIEŠ NAUJUOSIUS METUS UOSTAMIESTYJE SIAUČIA VAGYS

Metų pabaigoje aktyviai darbuojasi vagys. Iš vienos įstaigos pavogtas kompiuteris, kiti klaipėdiečiai neteko pinigų ir piniginės.

Į uostamiesčio policiją kreipėsi Klaipėdos viešosios I.Simonaitytės bibliotekos, esančios Herkaus Manto gatvėje, darbuotojai. Šie pranešė, kad dar gruodžio 21 d. apie 18 val. lankytojas pavogė ant stalo buvusį nešiojamą kompiuterį.

Vyras šį užsikišo už striukės ir išėjo. Darbuotojai tik vėliau pasigedo kompiuterio. Pastarojo vertė 433 eurų.

Penktadienį po pietų vagių auka tapo 65 moteris. Apie 14.15 val. moteris atėjusi apsipirkti į parduotuvę, esančią Vingio gatvėje, pasigedo 600 eurų. Pinigai buvo rankinėje, vidinėje kišenėlėje.

Pinigų neteko ir 64 metų klaipėdietis. Policijos pareigūnams vyras panešė, kad dar gruodžio 26-ąją, Antrąją Kalėdų dieną, neteko savo piniginės. Pastarosios jis pasigedo apie 1 val.

Bute, esančiame Statybininkų prospekte gyvenantis vyras, šią buvo pasidėjęs po pagalve. Piniginėje buvo ne tik pinigai, bet ir asmens dokumentai, banko mokėjimo kortelės. Vėliau vyras pastebėjo, kad sąskaitoje nebėra 850 eurų.

Naujųjų sutiktuvėms besiruošiantys miestiečiai turėtų būti apdairūs. Būtent šventiniu laikotarpiu aktyviau pradeda veikti kišenvagiai. Jie pasinaudoja žmonių išsiblaškymu ir pavagia pinigines.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Auksinis kardas

Žmonės, mažiau gerkite!!! Alkoholis ne jūsų brolis...

indre

Nera kam gaudyti,po reformos kriminalistu neber...

Hunis

Tai ko negaudo? Visi juk zinomi. Isejai, isgerei, sedai... Romantika. :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS